Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εκδήλωση της Ένωσης Σερρών για τα ''Πρωτάκια''

Μια γιορτή ψυχαγωγίας για όλους

Διαβάστε την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019, με απόλυτη επιτυχία η εκδήλωση της Ένωσης μας για τα παιδιά των συναδέλφων μας που θα φοιτήσουν στην Α’ Δημοτικού την προσεχή σχολική περίοδο. Με άψογη διοργάνωση, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον παιδότοπο ΄΄ΠΟΛΙΤΕΙΑ΄΄ στο Λευκώνα Σερρών όπου στους γονείς δόθηκαν δωροεπιταγές των τριάντα (30) Ευρώ για αγορά σχολικών ειδών από το κατάστημα-βιβλιοπωλείο των Σερρών ‘’ΑΦΟΙ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΙ’’, σε όλα τα παιδιά δόθηκε μια σακουλίτσα με συμβολικό δωράκι και περιελάμβανε επίσης γευστικά εδέσματα για όλους, πολύ παιχνίδι στους χώρους του παιδότοπου για τους μικρούς μας φίλους και χρόνος αναψυχής και χαλάρωσης για τους γονείς-συναδέλφους μας.
 
 

       Τα χαρούμενα πρόσωπα και χαμόγελα των παιδιών και τα κολακευτικά σχόλια των συναδέλφων μας για την άρτια προετοιμασία της εκδήλωσης αντικατοπτρίζουν την ικανοποίηση και την αναγνώριση των ενεργειών μας για την επιτυχία της.

  Ήταν μια γιορτή ψυχαγωγίας για όλους, ιδιαίτερα για τα παιδιά μας και μια ευκαιρία γνωριμίας και σύσφιξης σχέσεων μεταξύ των συναδέλφων μας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο Αστυνομικός Διευθυντής Σερρών Α/Δ΄κ. Δημήτριος ΜΙΚΡΟΣ και ο Α’ Υποδιευθυντής της Δ.Α. Σερρών Α/Δ΄ κ. Ευάγγελος ΤΣΙΩΤΑΣ.

           Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους υγεία και ευημερία και στους λιλιπούτειους μαθητές καλή αρχή και καλή σχολική χρονιά.

 


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 O Πρόεδρος                                                                            Η Γενική Γραμματέας
 
ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Αναστάσιος                                                   ΖΑΓΟΡΑ Ελπίδα




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια