Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η ΠΟΜΕΝΣ στο ΣτΕ μαζί με τα Σώματα Ασφαλείας για την αντισυνταγματικότητα του Μισθολογίου

''Η Ομοσπονδία θα είναι εκεί! Όλοι μαζί, Ένοπλες Δυνάμεις και Σώματα Ασφαλείας, πρέπει να δώσουμε τη μάχη για την αποκατάσταση της αξιοπρέπειας, του κύρους και του σεβασμού που δικαιούται ο κάθε συνάδελφος'', αναφέρει η Ομοσπονδία.

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

 

Όπως είχαμε ενημερώσει με την έναρξη του δικαστικού έτους, η Ομοσπονδία μας προέβη άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε, μαζί με τα Σώματα Ασφαλείας, να υποστηρίξει ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας την αντισυνταγματικότητα των διατάξεων του νέου μισθολογίου.

 

Ειδικότερα, κατατέθηκε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – ΠΟΜΕΝΣ, διά του πληρεξουσίου δικηγόρου της, αίτηση ακύρωσης με την οποία προβάλλονται αναλυτικά οι λόγοι αντισυνταγματικότητας του νέου μισθολογίου.

 

Η όλη υπόθεση του μισθολογίου των Σωμάτων Ασφαλείας- Ενόπλων Δυνάμεων, έχει παραπεμφθεί στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Δικαστηρίου, η οποία αναμένεται να συνεδριάσει τους επόμενους μήνες για το μείζον αυτό ζήτημα.

 

 
Η Ομοσπονδία θα είναι εκεί! Όλοι μαζί, Ένοπλες Δυνάμεις και Σώματα Ασφαλείας, πρέπει να δώσουμε τη μάχη για την αποκατάσταση της αξιοπρέπειας, του κύρους και του σεβασμού που δικαιούται ο κάθε συνάδελφος.

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 Δημήτριος Ρώτας

Επγός (ΥΔΚ)

 

 

 

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γεώργιος Θεοδώρου

Λγος (ΠΖ)

 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια