Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τα συγχαρητήρια της Ένωσης Λάρισας


Δημοσιεύουμε ανάρτηση τής Ένωσης Λάρισας: 1) Συγχαρητήρια στο περιπολικό  του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, με οδηγό τον Υπαρχιφύλακα Μόσιαλο Αριστείδη και πλήρωμα τον
Αρχιφύλακα Χαρισμιάδη Κωνσταντίνο, διότι την 9/9/2019 και περί ώρα 00:30, κατόπιν κλήσης του Κέντρου RT, τέθηκαν προπομποί έξω από το χωριό Νίκαια, σε αυτοκίνητο το οποίο μετέφερε από Φάρσαλα ανήλικο με χτύπημα στο κεφάλι, φτάνοντας σε χρόνο ρεκόρ με ασφάλεια στο εφημερεύον Γ.Ν. Λάρισας, όπου το παιδί έλαβε τις πρώτες βοήθειες και πλέον χαίρει άκρας υγείας.
2) Συγχαρητήρια στους συναδέλφους των περιπολικών του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, του Τ.Τ. Λάρισας ,  του ΑΤ Λάρισας, του ΑΤ Κιλελέρ και του Τ.Τ. ΠΆΘΕ Λάρισας, οι οποίοι πρώτες πρωινές ώρες της 10/9/2019 συμμετείχαν στη μεγάλη επικίνδυνη καταδίωξη δύο αυτοκινήτων, διάρκειας άνω των δύο ωρών, οι επιβαίνοντες στα οποία είχαν ενεργήσει ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων και είχαν αφαιρέσει το χρηματοκιβώτιο που περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό. Επίσης συγχαρητήρια στο πλήρωμα του περιπολικού της  Υ.Α.Λάρισας, το οποίο έφθασε άμεσα στο χώρο του συμβάντος, έλεγξε το βίντεο από το κλειστό σύστημα ασφαλείας και έδωσε άμεσα τις πρώτες χρήσιμες πληροφορίες. Τέλος συγχαρητήρια στους εκφωνητές του Κέντρου RT 42 για τη διαχείριση της ροής των πληροφοριών και το συντονισμό με κάθε τρόπο των περιπολικών. Συνολικά ενεπλάκησαν 10 περιπολικά των προαναφερόμενων Υπηρεσιών επιπλέον των άλλων περιφερειακών Υπηρεσιών (ΑΤ Φαρσάλων, ΑΤ Τυρνάβου, ΑΤ Τεμπών) που έλαβαν θέσεις περιμετρικά προς αποκλεισμό του νομού. Η τεράστια αυτή κινητοποίηση είχε ως αποτέλεσμα οι δράστες να εγκαταλείψουν το αυτοκίνητο σε αγροτική περιοχή, με το χρηματοκιβώτιο ανέγγιχτο, το οποίο μαζί με το περιεχόμενο αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες του.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια