Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μώραλης σε Χρυσοχοΐδη- Το λιμάνι χρήζει ιδιαίτερης αντιμετώπισης


Ο Γιάννης Μώραλης ζήτησε από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη την ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων στο λιμάνι του Πειραιά, κατά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Προστασίας του
Πολίτη.
«Είχαμε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση κατά την οποία έθεσα στον κύριο υπουργό τις αρνητικές επιπτώσεις που επιφέρει στην πόλη μας η υποστελέχωση των αστυνομικών τμημάτων η οποία αγγίζει το 50%, καθώς και η συγχώνευση αστυνομικών τμημάτων στον Πειραιά», δήλωσε ο κ. Μώραλης.
Μώραλης: Το λιμάνι χρήζει ιδιαίτερης αντιμετώπισης
Κατά την ίδια συνάντηση ο κ. Μώραλης συζήτησε με τον κ. Χρυσοχοΐδη σχετικά με την αντιμετώπιση του παραεμπορίου και τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν- έτσι ώστε να εξαλειφθεί αυτό το διαχρονικό φαινόμενο- ενώ μίλησαν και για το κυκλοφοριακό πρόβλημα του Πειραιά και τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν για να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά.
Ο Πειραιάς είναι το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας και χρήζει ιδιαίτερης αντιμετώπισης, τόνισε ο κ. Μώραλης, σύμφωνα με το ΑΠΕ. Ο δήμαρχος Πειραιά συμπλήρωσε ότι ο κ. Χρυσοχοΐδης του έθεσε άμεσα τα επόμενα βήματα με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια