Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Αθηνών: Όλοι στην Πανελλαδική Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στη ΔΕΘ στις 6 Σεπτεμβρίου


Από το facebook της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών

Μέχρι 2/9/2019 οι δηλώσεις των ενδιαφερομένων
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Για μια ακόμη φορά ανηφορίζουμε στη Συμπρωτεύουσα για να εκφράσουμε την έντονη ανησυχία μας μνημονεύοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα τα οποία οφείλει να λάβει η Πολιτεία για τον εργαζόμενο αστυνομικό ώστε να αναστραφεί η άσχημη κατάσταση που βιώνει καθημερινά κατά την εκπλήρωση της αποστολής του.
Το συνδικαλιστικό μας κίνημα με τον διαρκή του αγώνα απέναντι στις διαχρονικές αδικίες και σκληρές αποφάσεις των εκάστοτε κυβερνήσεων, έχει αποδείξει ότι δεν πτοείται ούτε από τις συγκυρίες ούτε από τις δυσκολίες.
Αυτό το άκαμπτο φρόνημα που το διακατέχει, εκπορεύεται από την ουσιαστική και διαρκή συμπαράσταση των υγιώς σκεπτόμενων συναδέλφων, οι οποίοι βλέπουν ότι η μόνη δύναμη που έχουν είναι η ισχυροποίηση του συνδικάτου τους.
Η Ένωση Αθηνών σε αυτό το πλαίσιο και ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας, καλεί τους συναδέλφους σε μαζική και ισχυρή συμμετοχή στην προγραμματισμένη πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 6 
Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 18.00, στο Λευκό Πύργο, στη Θεσσαλονίκη.
Συνεχίζοντας την αγωνιστική μας πορεία, εμείς οι εργαζόμενοι στα Σώματα Ασφαλείας της Χώρας μας, είμαστε υποχρεωμένοι να στείλουμε για άλλη μια φορά ένα ηχηρό μήνυμα.
Ισχυροί Οργανισμοί ασφαλείας, η καλύτερη εγγύηση για τη δημιουργία ευνοϊκών συνθηκών για ευημερία και ανάπτυξη χωρίς να χρησιμοποιούμαστε κατά το δοκούν από τους εκάστοτε κυβερνώντες.
Το Συνδικαλιστικό μας Κίνημα είναι αναγκασμένο για άλλη μια φορά να εκφράσει την αγωνία του και τους προβληματισμούς του, απαιτώντας από τη νυν Κυβέρνηση να αναθεωρήσει τις αρνητικές για τον ένστολο αποφάσεις της προηγούμενης Κυβέρνησης.
Αναχώρηση με λεωφορεία από τα γραφεία της Ένωσης (Καρύστου 3- Αμπελόκηποι) την Παρασκευή 
6 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 08.00 π.μ.
Δηλώσεις συμμετοχής έως Δευτέρα 2/9/2011
Ο Πρόεδρος: Πάκος Δημοσθένης Ο Γενικός Γραμματέας: Χύτας Κωνσταντίνος




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια