Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιάννης Πεχλιβανάκης: 37 μέρες από την ίδρυση στη Θεσσαλονίκη της Ομάδας Άμεσης Αντιμετώπισης Συμβάντων

Διαβάστε την ανάρτηση τού Γιάννη Πεχλιβανάκη από την Ένωση Θεσσαλονίκης: Έχουν περάσει 37 μέρες από την μέρα που πρωτοκοιταχτήκαμε στα μάτια 32 άνθρωποι.Από διαφορετικές
υπηρεσίες, θεωρητικά διωγμένοι,με την αμφιβολία και την δυσπιστία για το υπηρεσιακό μας μέλλον.
Μέσα σε αυτές τις μέρες άλλαξαν πολλά. . . Από 32 θεωρητικά ανεπιθύμητοι, γίναμε ξαφνικά υπηρεσία που υπάρχουν εθελοντές υπερδιπλάσιοι της οργανικής μας και ενώ ήδη το 1/3 που δεν επιθυμούσε την παραμονή του έχει αντικατασταθεί.
Η συνταγή της επιτυχίας; ; ;
Οι παρεμβάσεις μας σαν συνδικαλιστές, που βρήκαν ανοιχτά μυαλά και ευήκοα ώτα, ικανοποιήθηκαν τα αιτήματα μας και σύντομα αποκτήσαμε υπόσταση, διοικητική υποστήριξη,και μορφή.
Είναι η πρώτη φορά που εγώ έχω αντιληφθεί πως η διοίκηση κάνει πράξη ότι αρχικά μας είχε υποσχεθεί σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό,με μια παραφωνία τα οχήματα που θεωρώ πως σε σύντομο χρονικό διάστημα θα βρεθούν κατάλληλα βανακια και για εμάς.
Για πρώτη φορά το τρίπτυχο διοίκηση, συνδικαλισμός, προσωπικό βρεθήκαμε σε απόλυτη ευθεία και τα αποτελέσματα είναι ορατά.
Τα συγχαρητήρια της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας απλά μας αποδεικνύουν πως είμαστε επαγγελματίες.
Το καθημερινό όμως μπράβο,του Θεσσαλονικιού πολίτη,που μας ακολουθεί σε κάθε μας βήμα στην Αριστοτέλους στον ΟΣΕ στον Λευκό Πύργο είναι η πραγματική μας ανταμοιβή πως επιτελούμε το έργο μας σωστά και στη σωστή κατεύθυνση.
Παροτρύνω λοιπόν τον κάθε συνάδελφο συνδικαλιστή να δείχνει τον εθελοντισμό του σε ανάλογες διαταγές για την ίδρυση νεοσύστατων υπηρεσιών έτσι ώστε τα όποια θέματα ανακύπτουν να επιλύονται πιο γρήγορα . . .
Το έκανα μια φορά δε θα διστάσω να το ξανακάνω. .
Η θέση μου σαφώς είναι διαθέσιμη στον όποιο ενδιαφερόμενο επιθυμεί εθελοντικά να στελεχώσει την υπηρεσία που τώρα βρίσκομαι,και εγώ να επιστρέψω στην ΥΑΤ.

ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΑΣΥ
ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΜΕΛΟΣ ΑΣΠΑ






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια