Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κούγιας για τροχαίο στο Αίγιο: Το ποσοστό αλκοόλ στον 28χρονο δεν είναι απαγορευτικό


Ο Αλέξης Κούγιας, ο συνήγορος του 28χρονου οδηγού που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα στο Αίγιο και στοίχισε τη ζωή σε μια 67χρονη γυναίκα και το εγγονάκι της, σχολίασε τα αποτελέσματα
των αιματολογικών εξετάσεων που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Αναλυτικότερα, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, o Αλέξης Κούγιας είπε μεταξύ άλλων: «Δεν έχω στα χέρια μου τα αποτελέσματα, όμως δεν έχω λόγο να τα αμφισβητήσω. Διαφωνώ όμως ότι δεν μπορεί κάποιος να οδηγήσει με 1,71. Είναι βεβαίως ποινικά κολάσιμη πράξη, γι' αυτό και σίγουρα θα αντιμετωπίσει κατηγορία ότι οδηγούσε υπό την επήρεια οινοπνεύματος, αλλά το ποσοστό δεν είναι απαγορευτικό».

«Ο 28χρονος έχει αναλάβει αποκλειστικά την ευθύνη για το τροχαίο»
«Ανέλαβα την υπεράσπιση του συγκεκριμένου ατόμου με απόλυτη ευθύτητα. Ο εντολέας μου ανέλαβε ως αποκλειστικός υπαίτιος για την τραγωδία αυτή κι είναι αδιανόητο γι΄αυτή την οικογένεια. Δεν μπορώ να λέω πράγματα που αν ήμουν στην πλευρά της πολιτικής αγωγής θα έλεγα διαφορετικά. Είμαι υπερασπιστής όμως», συνέχισε ο Αλέξης Κούγιας.

Η μητέρα του μωρού είχε κάνει τέσσερις εξωσωματικές

Την ίδια ώρα μια ακόμη τραγική αποκάλυψη ήρθε προ ημερών στο φως της δημοσιότητας, καθώς σύμφωνα με την Real Newds η μητέρα του αγοριού είχε κάνει 4 εξωσωματικές πριν καταφέρει να κρατήσει στην αγκαλιά της τον μικρό Γιάννη, ο οποίος είχε βαφτιστεί λίγες ημέρες πριν το τραγικό δυστύχημα.

πηγή: iefimerida.gr




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια