Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επίσκεψη 160 μελών της ΙΡΑ Ισραήλ στο Νομό Λασιθίου

Ανακοίνωση τής ΙΡΑ Λασιθίου: Ιδιαίτερη τιμή και χαρά για την Τοπική Διοίκηση Λασιθίου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών αποτέλεσε η επίσκεψη  μελών του Εθνικού Τμήματος ΙΡΑ Ισραήλ
στο νομό Λασιθίου στις 10/09/2019  στο πλαίσιο του εν πλω συνεδρίου που διοργάνωσε το Εθνικό Τμήμα IPA Ισραήλ.
    Την υποδοχή των 160 μελών του Τμήματος του Ισραήλ στο λιμένα Αγίου Νικολάου πραγματοποίησαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Τ.Δ. Λασιθίου παρουσία και του κ. Ζαχαριουδάκη Εμμανουήλ εκπρόσωπου του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Δ.Ε.Α.
   Ο πρόεδρος της ΙΡΑ Λασιθίου κ. Φραγκάκης Κωνσταντίνος και ο Ταμίας του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος κ. Ζαχαριουδάκης Εμμανουήλ καλωσόρισαν τους επισκέπτες στο Νομό Λασιθίου και τους προσέφεραν αναμνηστικά δώρα.   
Τα μέλη του Ισραηλίτικου Τμήματος κατά την ολιγόωρη παραμονή τους στο νομό μας, επισκέφτηκαν το Σπήλαιο Ψυχρού (Δικταίο Άντρο) του Δήμου Οροπεδίου όπου και ξεναγήθηκαν από την ξεναγό και επίτιμο μέλος της Ι.Ρ.Α. κα Αθηνά Σφακάκη και τον ξεναγό κ. Ανδρέα Φουντούλη γνωρίζονταν με τον καλύτερο τρόπο μέρος της Πολιτισμικής μας κληρονομιάς.

Κατά την άφιξη των αστυνομικών του Ισδραήλ στο Δικταίο Άντρο η Τοπική Διοίκηση Λασιθίου σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Οροπεδίου κύριο Στεφανάκη Ιωάννη και μέλη του Δήμου οροπεδίου, τους προσέφεραν αναμνηστικά δώρα προάγοντας καθ αυτόν τον τρόπο την κρητική φιλοξενία.
   Η Τοπική Διοίκηση Λασιθίου θα ήθελε να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες της στον Δήμαρχο Οροπεδίου Λασιθίου και υποστηρικτή των δράσεων μας κ. Στεφανάκη Ιωάννη, το τουριστικό γραφείο των ξεναγών "Tourist Guides of Crete" και τους ξεναγούς κ Φουντούλη Ανδρέα και ιδιαιτέρως την ξεναγό και επίτιμο μέλος της Ι.Ρ.Α. κα Σφακάκη Αθηνά, στο τουριστικό γραφείο “MOUZENIDIS TRAVEL”, στην Ελληνική Αστυνομία και στο Λιμενικό Αγίου Νικολάου για την άψογη και επαγγελματική τους συνεισφορά κατά την άφιξη των μελών στη πόλη μας και τέλος στο Ελληνικό Τμήμα της Ι.Ρ.Α. για την άψογη συνεργασία που είχαμε στο συντονιστικό κομμάτι της εκδρομής καθώς και για την άξια εκπροσώπηση.
Ο Γενικός γραμματέας του Ισραηλίτικου τμήματος της Ι.Ρ.Α. κύριος Israel Eran ευχαρίστησε όλους όσους συνετέλεσαν στην άψογη αυτή τελετή καλωσορίσματος του Ισραηλινού Τμήματος της Ι.Ρ.Α. στη χώρα μας, αφήνοντας μόνο θετικές εντυπώσεις τις οποίες θα μεταλαμπαδεύσει στη χώρα του.


                                 Για το Δ.Σ. της Δ.Ε.Α. Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου

O Πρόεδρος της Τ.Δ. Λασιθίου                                       Ο Γενικός Γραμματέας της Τ.Δ. Λασιθίου

Φραγκάκης Κωνσταντίνος                                                Γενειατάκης Αντώνιος





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια