Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Απίστευτο! 13χρονος «ντετέκτιβ» εξιχνίασε μυστήριο 27 χρόνια μετά!



Ένας 13χρονος στον Καναδά κατάφερε να λύσει ένα μυστήριο που παρέμενε άλυτο για 27 χρόνια!

Ο μικρός Μαξ Βερένκα είχε βγει στα τέλη του Αυγούστου με τη βάρκα του στη λίμνη Γκρίφιν, όπου η οικογένειά του διατηρεί επιχείρηση ενοικίασης καταλυμάτων. Κατά τη διάρκεια της βαρκάδας, το νεαρό αγόρι είδε ένα όχημα κάτω από το νερό, δήλωσε στο CNN η μητέρα του, Νάνσι Βερένκα.

Αρχικά, όλοι υπέθεσαν πως το βυθισμένο αυτοκίνητο σχετιζόταν με ένα ατύχημα που είχε σημειωθεί το 2009 και έτσι δεν έδωσαν σημασία. Παρόλα αυτά ειδοποίησαν την τοπική αστυνομία, που επισκέφθηκε το σημείο την επόμενη μέρα.

Οι αρχές πλησίασαν το όχημα με βάρκα, όμως η γωνία του ήλιου τούς εμπόδιζε να έχουν μια καλή εικόνα του ευρήματος. Έτσι, ο 13χρονος αποφάσισε να κάνει ο ίδιος κατάδυση και να καταγράψει το όχημα με μια κάμερα GoPro. Τρεις μέρες αργότερα, η αστυνομία και μια τοπική εταιρία ρυμούλκησης επέστρεψαν στη λίμνη και ανέσυραν από το βυθό της λίμνης ένα παλαιό μοντέλο Honda Accord με τη σορό μιας ενήλικης γυναίκας μέσα σε αυτό.

Το άψυχο σώμα ανήκει στην Τζάνετ Φάρις, που είχε εξαφανιστεί το φθινόπωρο του 1992 καθώς κατευθυνόταν με το αυτοκίνητό της σε ένα γάμο στην περιοχή.


Πηγή: protothema.gr




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια