Γυρίζουμε πλέον μια νέα σελίδα - Tου Δημοσθένη Πάκου


Απόσπασμα από την εφημερίδα "Σύγχρονη Αστυνομία" της Ένωσης Αθηνών που μόλις κυκλοφόρησε
Του ΠΑΚΟΥ Δημοσθένη
Προέδρου Ε.ΑΣ.Υ.Α.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους χιλιάδες συναδέλφους που συμμετείχαν στις εκλογές της Ένωσης. Το ρεκόρ συμμετοχής, ανεξαρτήτως πια παράταξη ο καθένας ψήφισε, είναι για μένα η μεγαλύτερη επιβεβαίωση για τον αγώνα που δώσαμε όλη την  προηγούμενη 3ετία.

Γυρίζουμε πλέον μια νέα σελίδα, με νέους αγώνες, στόχους και επιδιώξεις. Νέα σελίδα ανοίγει όμως και για την Αστυνομία συνολικά ως Οργανισμό.
Αυτά που υποστήκαμε τα τελευταία χρόνια, τόσο ως συνδικαλιστές όσο και ως Αστυνομικοί ,μπορούν να γεμίσουν τόμους ολόκληρους. Σίγουρα στους επόμενους μήνες πρέπει να αναφέρουμε ονόματα για το ποιος έκανε τι και σε ποιον τομέα
Από εδώ και πέρα θα αγωνιστούμε για την ενίσχυση των μάχιμων υπηρεσιών, την πραγματική δικαιοσύνη, κυρίως όμως για μια Αστυνομία που δεν θα δουλεύουν οι λίγοι και οι άλλοι θα 
θυμούνται ότι είναι Αστυνομικοί κάθε τέλος του μήνα στο Α.Τ.Μ.
Υ.Γ. Όποιοι όμως θεωρούν ότι σε έναν οργανισμό σαν την ΕΛ.ΑΣ.,  που θα υπάρχει και μετά από αυτούς, θα κάνουν ότι θέλουν, θα είμαστε απέναντι τους και θα καταλάβουν ότι 6.500 συνάδελφοι δεν ψήφισαν επειδή είμαστε καλά παιδιά’’.