Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Tα ζητήματα που έθεσε ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ ενόψει ΔΕΘ στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη - Ti απάντησε ο Μ. Χρυσοχοΐδης


Δείτε στο παρακάτω βίντεο τα ζητήματα που έθεσε ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Γρηγόριος ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχαήλ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, στο Γενικό
Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας την 31-07-2019, εν όψει της 84ης Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης.



 
Δείτε στο παρακάτω βίντεο τα ζητήματα που έθεσε ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Γρηγόριος ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχαήλ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, στο Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας την 31-07-2019, εν όψει της 84ης Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
 
Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε τις απαντήσεις που έδωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχαήλ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ. Ο κ. Υπουργός, μεταξύ άλλων, επισήμανε την εύρεση μιας σειράς εναλλακτικών λύσεων για την αναγνώριση της επικινδυνότητας του επαγγέλματος του Αστυνομικού.
 
Παρακολουθείστε το βίντεο για την επικινδυνότητα του επαγγέλματος του Αστυνομικού που επιμελήθηκε η Ομοσπονδία μας για τις ανάγκες του 29ου Πανελλαδικού Συνεδρίου της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και αναπαρήχθη στο Γενικό Συμβούλιο την 31-07-2019, πριν από την ομιλία του κ. Πρόεδρου και παρουσία όλων των επίσημων προσκεκλημένων.





 







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια