Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Τσάμπα προσωπικό στο έλεος του καύσωνα'' - Kείμενο αστυνομικού


Παραθέτουμε κείμενο που εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του bloko.gr


Μετά τις μεγάλες φωτιές στο Ματι,βγήκαν διαταγές να κλείνει ο δρόμος για το πάρκο του Σχοινιά κ τις παραλίες εντός!!Από περισυ λοιπόν όταν υπάρχει δείκτης κινδύνου 4,ένας οι δύο αστυνομικοί της
Τροχαιας εφάρμοζαν με τη βοήθεια δύο Κόνων απαγόρευση κυκλοφορίας που αποφάσιζε η Περιφέρεια!!
Διώχνοντας τον κόσμο προληπτικά μήπως κάποιος από αμέλεια ξεκινήσει μια πυρκαγιά ή εγκλωβιστούν εντός σε ανάλογη περίπτωση!!Όλα αυτά θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν λογικά ως τότε!!Φέτος όμως σε σύσκεψη των φορέων επισημάνθηκε ότι ένας ή δύο Αστυνομικοί δν είναι δυνατόν να κάνουν εκτροπή δύο τριών χιλιάδων αυτοκινήτων ανά βάρδια γτ από τον ένα κύριο δρόμο περνάνε κ μόνιμοι κάτοικοι του Σχοινιά κ του οικισμού δικαστικών καθώς κ πελάτες για παρακείμενες ταβέρνες, ετσι οι εν λόγω αστυνομικοί δν θα μπορούσαν να γνωρίζουν ως σταθεροί, αν οι διερχόμενοι κινηθούν εκεί που δηλώνουν ή στο πευκοδάσος κ τις δύο παραλίες!!Προτάθηκε να ασκεί περιπολίες το δασαρχείο εντός κ οι φυλακές του φορέα του Πάρκου που εμπίπτει κ στα καθήκοντά τους εντός του χώρου που ισχύει η απαγόρευση.
Ενώ παράλληλα με μπάρα κ αλυσίδες ο Δήμος να κλείνει το δρόμο!Η απάντηση του φορέα ήταν ότι δεν θα τους άκουγαν οι πολίτες κ του Δασαρχείου ότι δν επαρκεί το προσωπικό για όλο αυτό τον κόσμο αν τελικα φτάσει εκεί.Οσο για τον Δήμο απάντησε ότι ήταν ασύμφορο το κόστος κ πιθανός θα παραβιάζονταν.Η λύση βρέθηκε!! Τσάμπα προσωπικό στο έλεος του καύσωνα!!της οργής των πολιτών που έχουν περισσότερο η λιγότερο δίκαιη αγανάκτηση!!και όχι μόνο τους εμπαιζουν λέγοντας τους ότι πάνε αλλού κ καταλήγουν εκεί όπου ισχύει η απαγόρευση ,όντας ακίνητοι μαζί με τους κόνους!!αλλά όταν είναι ένας δεν μπορούν να πάνε ούτε για τη στοιχειώδη σωματική τους ανάγκη!!
Έτσι λοιπόν την γενικότερη ευθύνη την έχει ο τελευταίος κωπηλάτης κ πάλι!! σε όλο το επιτελικό σχέδιο ετοιμότητας!Το μόνο που χρειάζεται είναι εφτά μπουκάλια νερό κ τέσσερα αντηλιακά μαζί μεένα καπέλο με ανεμιστήρακι!! Ευτυχώς μερικές φορές σε κοντινές σκιές έχουν θεαθει πυροσβεστικά κ ασθενοφόρα!!

-Ο- Εν Ενέργεια Αστυνομικός-




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια