Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Άνοιξε τις πόρτες του ο Ξενώνας ΙΡΑ HOUSE


Έναρξη λειτουργίας Νέου Ξενώνα ΧΑΝΙΩΝ (ΙΡΑ HOUSE) του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών.



               Αγαπητοί συνάδελφοι,


Ενισχύοντας τον Κοινωνικό Προσανατολισμό της Ενώσεώς μας μέσα από την αμφίδρομη σχέση μας με τους συναδέλφους και την Κοινωνία, δημιουργήσαμε τον νέο Ξενώνα (IPA HOUSE) στις Στέρνες ΧΑΝΙΩΝ, ο οποίος παραδόθηκε από τον εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο του Δ.Σ.  του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος, κ. Εμμανουήλ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ, σήμερα 14-8-2019 στην ΤΔ Χανίων και ξεκίνησε η λειτουργία του.



Αμέσως μετά την παραλαβή ο Ταμίας του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος και εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος του Δ.Σ. κ. Εμμανουήλ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ,  συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Τ.Δ. Χανιών κ. Ιωάννη ΠΕΡΡΑΚΗ  και την Γενικής Γραμματέα κ. Ελένη ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, επισκέφθηκαν και ενημέρωσαν τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης Υποστράτηγο κ. Αντώνιο ΡΟΥΤΖΑΚΗ  και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων Α.Δ. κ. Γεώργιο ΛΥΜΠΙΝΑΚΗ, επιβεβαιώνοντας την άριστη σχέση συνεργασίας της Ένωσής μας με την Πολιτική και Φυσική ηγεσία του Σώματος, τους οποίους και ευχαριστούμε, προσπαθούμε να δώσουμε στους συναδέλφους τη δυνατότητα για να νιώσουν έστω και λίγο τη χαρά που προσφέρει ο υπέροχος αυτός προορισμός.



Το Εθνικό Τμήμα χρηματοδότησε την ανακαίνιση του οικήματος και μετατρέψαμε σε συνεργασία με την ΤΔ Χανίων, το άδειο κτίριο σε έναν ζεστό χώρο φιλοξενίας.   Ο Ξενώνας προορίζεται για την ολιγοήμερη παραμονή αστυνομικών με τις οικογένειές τους όχι μόνο από Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό.

Τα εγκαίνια του Ξενώνα προγραμματίζονται για τον προσεχή Οκτώβριο, ωστόσο ο Ξενώνας είναι διαθέσιμος από σήμερα στα μέλη μας.



Συμμεριζόμαστε τον ενθουσιασμό των μελών της ΤΔ Χανίων για την ολοκλήρωση του έργου και την έναρξη λειτουργίας του Ξενώνα. Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Περράκη και τον διαχειριστή του Ξενώνα κ. Πέτρο Τσίρο. Για κρατήσεις το τηλέφωνο επικοινωνίας τoυ συναδέλφου είναι 6942410411 και η ηλεκτρονική

του διεύθυνση: tsirosk9@gmail.com .



Η διεύρυνση μελλοντικά του δικτύου των Ξενώνων αποτελεί στρατηγική επιλογή του Ελληνικού Τμήματος και θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας σε συνεργασία τόσο με την ΤΔ Μαγνησίας για τη δημιουργία Ξενώνα στα Κάτω Λεχώνια Πηλίου, όσο και με την ΤΔ Πιερίας για τη δημιουργία Ξενώνα στον Πλαταμώνα. Ευελπιστούμε σε παρόμοιες δράσεις και σε άλλα μέρη της Πατρίδας μας.

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Ήρθε η ώρα για την επιβράβευση της προσπάθειας και της εθελοντικής προσφοράς όλων. Το Εθνικό Τμήμα, με αίσθημα ευθύνης και βαθιά προσηλωμένο στους στόχους του, για πρόοδο και ανάπτυξη της Ένωσής μας, υλοποίησε τις δεσμεύσεις του και έκανε το όνειρο πραγματικότητα!!! 

Ευχαριστούμε θερμά για την άριστη συνεργασία και τις χορηγίες:

Α) Την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης.

Β) Την Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων.

Γ) Τον Προμηθευτικό Συνεταιρισμό Αστυνομικών Θεσσαλονίκης.

Δ) Τον Ευρωπαϊκό Σύνδεσμο Φίλων Αστυνομίας.

Ε) Τις Τοπικές Διοικήσεις ΙΡΑ.

        Καλορίζικος, Καλή αρχή και καλή διαμονή σε όλους.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

SERVO PER AMIKECO









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια