Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εθιμοτυπική επίσκεψη της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Κεντρικής Μακεδονίας στον Υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης


Διαβάστε την ανακοίνωση της Ένωσης

 

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης, κο Καράογλου Θεόδωρο, πραγματοποίησε το προεδρείο της Ένωσης μας την Τετάρτη, στις 07-08-2019.

Κατά τη συνάντηση, η Ένωσή μας συνεχάρη τον κ. Καράογλου για την τοποθέτησή του ως Υφυπουργού σε Θέματα Μακεδονίας Θράκης, διαβεβαιώνοντάς τον ότι θα βρίσκεται στην διάθεση του Υπουργείου για την προώθηση εμπεριστατωμένων προτάσεων, που θα συμβάλουν σε μία καλύτερη Αστυνομία προς όφελος των πολιτών αλλά και του ίδιου του οργανισμού.

Η συζήτηση, η οποία διεξήχθη σε άκρως θετικό κλίμα, επικεντρώθηκε σε θέματα - ελλείψεις που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι αστυνομικοί κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, ενώ παράλληλα έγινε λόγος για τη βελτίωση του αξιόμαχου των Υπηρεσιών σύμφωνα με το μοντέλο αστυνόμευσης, που εφαρμόζεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Καράογλου, δείχνοντας ενδιαφέρον για μια έγκυρη ενημέρωση των ζητημάτων, που μας απασχολούν, ανάφερε ότι εκτιμά και σέβεται το έργο των αστυνομικών οι οποίοι αγωνίζονται καθημερινά για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και την εμπέδωση της εμπιστοσύνης  μεταξύ της αστυνομίας και των πολιτών.

Ο κ. Υπουργός αποδέχθηκε την πρόταση της Ένωσής μας για συνεργασία με το Υ.Μ.Α.Θ., μέσω κοινών δράσεων, με στόχο την υποβοήθηση του έργου της τοπικής αστυνομίας και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Η Ένωση μας συνεχίζει τις συναντήσεις με θεσμικούς φορείς με στόχο την  βελτίωση της καθημερινότητας των συναδέλφων αλλά και του ίδιου του οργανισμού της Αστυνομίας.

 Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος

 

 

 

 







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια