Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το βιογραφικό του νέου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας


Υποστράτηγος Νικόλαος Σπανουδάκης:

Κατατάχθηκε στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας το έτος 1984, ενώ αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών το έτος 1993.
Μέχρι και το βαθμό του Αστυνομικού Υποδιευθυντή υπηρέτησε σε διάφορες μάχιμες Υπηρεσίες (Ασφάλειας, Τάξης και Τροχαίας) της Ελληνικής Αστυνομίας και διετέλεσε από το έτος 2008 μέχρι και το έτος 2013 Διοικητής του Ά Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αττικής.
Από το 2013 μέχρι και το 2016 με τον βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή υπηρέτησε ως Βοηθός Διευθυντή της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.
Από το 2017 μέχρι και το 2019 με τους βαθμούς του Αστυνομικού Διευθυντής και του Ταξιάρχου υπηρέτησε ως Διευθυντής της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.
Με τις πρόσφατες έκτακτες κρίσεις των Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας προήχθη στο βαθμό του Υποστρατήγου και τοποθετήθηκε ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας.
Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών Στελεχών της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας.
Έχει λάβει μέρος με επιτυχία σε πολλά σεμινάρια και εκπαιδεύσεις τόσο της Ελληνικής Αστυνομίας όσο και άλλων Φορέων – Οργανισμών, με αντικείμενα κυρίως τροχονομικού ενδιαφέροντος.
Είναι έγγαμος και έχει δυο τέκνα.

πηγή: sinidisi.gr 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια