Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ένωση Σερρών για τις παιδικές κατασκηνώσεις


Διαβάστε την ανακοίνωση της Ένωσης

Για πρώτη χρονιά φέτος το σύνολο των παιδιών αιτούντων συναδέλφων μας θα συμμετέχουν στις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Παγγαίου Καβάλας στην Νέα Πέραμο, μια κατασκήνωση που λειτουργεί τα τελευταία χρόνια για παιδιά των συναδέλφων μας με μέριμνα και κάλυψη εξόδων από το Ίδρυμα Εξοχές της Ελληνικής Αστυνομίας σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας και το Δήμο Παγγαίου, ενώ τις προηγούμενες χρονιές υπήρχαν εξαιρέσεις και αποκλεισμοί παιδιών λόγω πληρότητας και κάλυψης των θέσεων. Για τη φετινή χρονιά η διάρκεια της κατασκήνωσης θα είναι από 18 έως 27 Αυγούστου 2019 και από τη Δ. Α. Σερρών θα συμμετέχουν συνολικά 56 παιδιά.

          Το ευχάριστο αυτό γεγονός αποτελεί άλλη μια κατάκτηση και επιτυχία του συνδικαλιστικού μας κινήματος και οφείλεται στην για φέτος ταυτόχρονη λειτουργία κατασκήνωσης για παιδιά συναδέλφων μας στη Νέα Μάκρη Αλεξανδρούπολης η οποία φιλοξένησε 95 παιδιά υπηρετούντων συναδέλφων στις Δ.Α. Ορεστιάδας, Αλεξανδρούπολης, Ροδόπης και Ξάνθης, με αποτέλεσμα να υπάρχουν θέσεις για το σύνολο των παιδιών μας στις κατασκηνώσεις της Νέας Περαμου.

       Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης και στον Πρόεδρο αυτής κ. Χρήστο ΤΟΥΦΑΚΗ, ο οποίος πίστεψε στην πρόταση του για τη λειτουργία της κατασκήνωσης στην Νέα Μάκρη Αλεξανδρούπολης στα πρότυπα λειτουργίας της κατασκήνωσης Νέας Περαμου Καβάλας, πρόταση την οποία κατέθεσε και υποστήριξε στα Γενικά Συμβούλια της ΠΟΑΣΥ τον Αύγουστο και Νοέμβριο 2018, προταση την οποία υποστήριξε και η Ένωσή μας κατά την επίσκεψη και συνάντηση το Νοέμβριο 2018 με το διευθυντή του Ιδρύματος Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας Α/Δ κ. ΜΠΑΚΑΛΑΡΟ.

       Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στον εκπρόσωπο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. στο Ίδρυμα Εξοχές της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Λάμπρο ΜΗΤΣΙΚΟ ο οποίος προώθησε την πρόταση και βοήθησε τα μέγιστα για την υλοποίηση αυτού του εγχειρήματος καθώς και στην Π.Ο.ΑΣ.Υ για τη δική της συμβολή στη διευκόλυνση και επιτάχυνση των γραφειοκρατικών διαδικασιών.

      Τέλος, αποδεικνύεται ότι αυτό που θέλουμε και προτείνουμε ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών σε κάθε γενικό συμβούλιο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και θα εξακολουθήσουμε να το πράττουμε ωσότου εισακουστούμε, είναι απόλυτα βάσιμο και σωστό:

      ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.                              

Για το Διοικητικό Συμβούλιο



 







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια