Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνελήφθησαν να πουλούν ναρκωτικά δίπλα σε γήπεδο που έπαιζαν παιδιά


Χειροπέδες σε ένα ζευγάρι νεαρών Αλβανών (ηλικίας 21 και 22 ετών) πέρασαν αστυνομικοί του Α.Τ. Αγίου Δημήτριου, καθώς εντοπίστηκαν να διακινούν ναρκωτικά σε κεντρική πλατεία της
περιοχής. Εντοπίστηκαν, μάλιστα, την ώρα που περίμεναν... πελάτες δίπλα από ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ που εκείνη την ώρα έπαιζαν μικρά παιδιά.
Αυτό, βέβαια, αποδείχτηκε πως ήταν και το λάθος τους καθώς οι γονείς των παιδιών (σ.σ. μαθητές του δημοτικού) παρατήρησαν τις ύποπτες κινήσεις του νεαρού ζευγαριού. Οι δύο τους, μόλις έπεσε το σκοτάδι, πήγαν σε κεντρική πλατεία του Αγίου Δημητρίου, έκρυψαν δίπλα στο γήπεδο τις συσκευασίες με τα ναρκωτικά και ξεκίνησαν το αλισβερίσι. Πρώτος... πελάτης ένα ανήλικο αγόρι, το οποίο τους προσέγγισε, έδωσε χρήματα και παρέλαβε ένα σακουλάκι από τον 22χρονο κατηγορούμενο με την κοπέλα να ελέγχει για τυχόν παρουσία αστυνομικών. Οι κινήσεις τους όμως προβλημάτισαν τους γονείς των παιδιών που εκείνη την ώρα έπαιζαν στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ και κάλεσαν την Άμεση Δράση.
Μέσα σε λίγα λεπτά έσπευσε περιπολικό του Α.Τ. Αγίου Δημητρίου, με τους αστυνομικούς να ακινητοποιούν τον 22χρονο και την 21χρονη φίλη του και να τους περνούν χειροπέδες. Κατόπιν υπόδειξης των γονιών, έψαξαν στο σημείο που έκρυβαν τα ναρκωτικά και εντόπισαν συνολικά 10 σακουλάκια με περίπου 15 γρ. ακατέργαστης κάνναβης. Αξίζει να σημειώσουμε, ότι τα 9 απ’ αυτά ήταν ήδη έτοιμα σε αυτοσχέδιες συσκευασίες - δόσεις προς πώληση. Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, οι δύο νεαροί προχώρησαν σε δοσοληψία ναρκωτικών με ανήλικο παιδί το οποίο και αναζητούν οι Αρχές. 
Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Δημητρίου, που διενεργεί και την προανάκριση, όπου στην κατοχή τους βρέθηκε αξιοσημείωτο χρηματικό ποσό (σ.σ. πιθανότατα από τη διακίνηση ναρκωτικών). Οι νεαροί Αλβανοί αρνούνται τις κατηγορίες, ενώ αναμένεται να οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια