Η Ένωση Αχαΐας συγχαίρει τους αστυνομικούς που συνέλαβαν δύο ληστές

''Η προστασία και το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών,  πάντα σε πρώτο πλάνο,  για τους αστυνομικούς της Αχαΐας'', τονίζει στην ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας

 

      Η Ένωσή μας, συγχαίρει τον Υπαρχ.κα Ψ.Δ.,  όπου σήμερα βρισκόμενος σε υπηρεσία έδειξε ιδιαίτερη παρατηρητικότητα και ζήλο,  συλλαμβάνοντάς ύστερα από πεζή καταδίωξη,  στον οδό Παντανάσσης, τον έναν εκ των δύο ληστών,  όπου λίγο νωρίτερα είχαν ενεργήσει σε κοσμηματοπωλείο σε κεντρικό δρόμο της Πάτρας. Επίσης,  συγχαίρουμε και το πλήρωμα της Άμεσης Δράσης  Αρχ.κα Μ.Π. και Υπαρχ.κα  Κ.Γ.,  οι οποίοι ,  ως περιπολικό της Άμεσης Δράσης, συνέλαβαν λίγο αργότερα αξιοποιώντας πληροφορίες εντός λεωφορείου του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας, με προορισμό προς Αθήνα,  τον έτερο δράστη,  ο οποίος είχε ενεργήσει από κοινού με τον πρώτο συλληφθέντα.

      Ύστερα από έρευνα,  διαπιστώθηκε ότι διατηρούσαν διαμέρισμα επί της οδού Βότση στην Πάτρα και στο οποίο ύστερα από κατ’οικον έρευνα,  βρέθηκαν ευρήματα τα οποία θα εξεταστούν για τυχόν εξιχνίαση περαιτέρω Υποθέσεων.

      Συγχαρητήρια αξίζουν και στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης Πατρών για την άρτια καθοδήγηση των σταθμών. Τέτοια περιστατικά καταδεικνύουν,  για ακόμα μια φορά ότι το αίσθημα καθήκοντος των αστυνομικών της Αχαΐας είναι υψηλότατό, καθώς καθημερινά δινουν έναν τιτάνιο αγώνα για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, παρά τις δυσκολίες που πολλές φορές ως Ένωση έχουμε αναδείξει.