Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στη “φάκα” της Αστυνομίας “ποντικοί” που ρήμαζαν σπίτια στο Χαλάνδρι

Τρεις Γεωργιανούς, που φέρονται ότι εισέβαλαν σε σπίτια και διαμερίσματα, στο Χαλάνδρι κυρίως, χωρίς εμφανή ίχνη παραβίασης, και έκλεβαν χρήματα, τιμαλφή και ηλεκτρονικές συσκευές,

συνέλαβαν οι αρχές.


Οι τρεις αλλοδαποί συνελήφθησαν χτες το πρωί από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης στο Χαλάνδρι, λίγη ώρα μετά την εισβολή τους σε διαμέρισμα πολυκατοικίας της περιοχής και, όπως διαπιστώθηκε, δεν ήταν η πρώτη φορά που συλλαμβάνονται για τον ίδιο, λόγο, αλλά είχαν αφεθεί ελεύθεροι επιστρέφοντας έτσι στη γνωστή τους «τέχνη».

Όπως προέκυψε από την έρευνα που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλανδρίου, οι δράστες είχαν συστήσει, από διμήνου και πλέον, εγκληματική ομάδα με σκοπό τη διάπραξη κλοπών από διαμερίσματα, στα οποία εισέρχονταν κατά τις πρωινές και απογευματινές ώρες. Οι τρεις διαρρήκτες άνοιγαν τις πόρτες των διαμερισμάτων με ειδικά λαμάκια, μήτρες κλειδαριών και άλλα διαρρηκτικά εργαλεία -που δεν άφηναν ίχνη- τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Εκτός των ανωτέρω, μεταξύ άλλων, στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2.780 ευρώ, ακριβές τσάντες και δύο ρολόγια χειρός.

Από την περαιτέρω έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής, εξιχνιάσθηκαν τέσσερις περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών από οικίες στην περιοχή του Χαλανδρίου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

πηγή: ant1news.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια