''Ούτε επιπλέον συνοριακούς χρειάζεται το Σώμα , ούτε αποσπάσεις προσωπικού από την Αθήνα'' - Κείμενο αστυνομικού


Παραθέτουμε κείμενο που εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του bloko.gr


Ήρθε η ώρα  αγαπητό bloko  επιτέλους η ηγεσία της ΕΛΑΣ ενόψει των συμπληρωματικών μεταθέσεων του φετινού έτους να  διατάξει την στελέχωση των Δ.Α. της Θράκης , δηλαδή Ορεστιάδα , Αλεξανδρούπολη , Ροδόπη και Ξάνθη με τουλάχιστον 20 θέσεις με οργανική Αστυφύλακα για τις ανωτέρω Διευθύνσεις  ώστε να γίνει μια μεγάλη ενίσχυση στον αγώνα για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης που παρουσιάζει τεράστια αύξηση στα νούμερα των εισερχομένων ατόμων σε αυτούς τους  ακριτικούς νομούς και έπειτα στην ενδοχώρα.

 Ούτε επιπλέον συνοριακούς χρειάζεται το Σώμα , ούτε αποσπάσεις προσωπικού από την Αθήνα που είτε κοστίζουν μεγάλα χρηματικά ποσά στα ταμεία του κράτους είτε αποδυναμώνουν τις ήδη υπο-στελεχωμένες  Υπηρεσίες της Αττικής . 

Δείτε απλά τους πίνακες των Αστυνομικών που είναι ''ακρίτες'' , γνωρίζουν τον τόπο τους και θέλουν να μετατεθούν στους ακριτικούς νομούς με αυτές τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν εκεί και θα καταλάβετε. 

 Τουλάχιστον 20 θέσεις αστυνομικών , με ταυτόχρονη επιστροφή στις οργανικές , δλδ στην Αθηνά  όσων είναι αποσπασμένοι  είναι μια πολύ ορθή  στρατηγική με ορθή  ενίσχυση για κάθε νομό σε αυτήν την τεράστια πρόκληση  για την πατρίδα μας , το μεταναστευτικό. Με την ελπίδα κάποιος αρμόδιος να διαβάσει την πρόταση αυτή και να την επεξεργαστεί, σας ευχαριστώ για την δημοσίευση. Ένας Θρακιώτης Αστυφύλακας.

Με εκτίμηση,
Αστυφύλακας Θρακιώτης