Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μεγάλη επιχείρηση στο Αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος"


Αστυνομική επιχείρηση, από τη νεοσυσταθείσα Ειδική Ομάδα Περιπολιών και Ελέγχων (ΕΙΔ.Ο.Π.Ε.) και τη συνδρομή αστυνομικών των Τμημάτων Ασφαλείας και Τροχαίας της Διεύθυνσής
Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, πραγματοποιήθηκε χθες (29-8-2019), στην ευρύτερη περιοχή του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και συγκεκριμένα στην περιοχή των αφίξεων και αναχωρήσεων του κεντρικού κτιρίου του Αερολιμένα (MTB), καθώς επίσης στους τερματικούς σταθμούς του προαστιακού και των αστικών λεωφορείων.

Στο πλαίσιο της ως άνω επιχείρησης, προσήχθησαν συνολικά τριάντα έξι (36) άτομα (35 αλλοδαποί και 1 ημεδαπή) για εξακρίβωση της δικαστικής τους ταυτότητας.



Από τους προαναφερθέντες, συνελήφθησαν συνολικά δέκα επτά (17) αλλοδαποί, για  -κατά περίπτωση- παραβάσεις του Κώδικα Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης, της Νομοθεσίας Περί Αλλοδαπών και παρακώλυση συγκοινωνιών.

Επιπρόσθετα κινήθηκε η διαδικασία της διοικητικής απέλασης, σε βάρος επτά (07) αλλοδαπών, διότι δεν κατείχαν νομιμοποιητικά έγγραφα για την παραμονή τους στη Χώρα μας.


Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στη Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια