Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση ΝΑ Αττικής: Παρά τις ελλείψεις και τα προβλήματα οι Ομάδες ΔΙΑΣ συνεχίζουν τις επιτυχίες


Ανακοίνωση τής Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής: Οι επιτυχίες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής συνεχίζονται, με δύο (2) ακόμα συλλήψεις, παρά τις ελλείψεις και τα προβλήματα
που αντιμετωπίζει η Ομάδα.
Ειδικότερα, σημειώθηκαν δύο μεγάλες επιτυχίες τα ξημερώματα της Τρίτης 27 προς Τετάρτη 28/08/2019 και το βράδυ, ομοίως, της Τετάρτης 28/08/2019.
Τα ξημερώματα της Τετάρτης 28/08/2019 συνελήφθη από Ομάδα της ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής, ένας (1) ημεδαπός νεαρής ηλικίας στην περιοχή της Γλυφάδας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Ένα (1) στυλό – πιστόλι και Είκοσι ένα (21gr) γραμμάρια κάνναβη. Η κάνναβη ήταν επιμελώς διαμοιρασμένη, γεγονός το οποίο υποδηλώνει την διακίνηση αυτής/εμπόριο από μέρους του συλληφθέντος.
Την ίδια ημέρα, Τετάρτη 28/08/2019 και περί ώρα 22:00΄, ομοίως στην περιοχή της Γλυφάδας, από την ομάδα προσαγωγών της ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής, ύστερα από έλεγχο, συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τιμαλφή (ένας Η/Υ κ.τ.λ.) τα οποία, νωρίτερα είχαν αφαιρεθεί από παρακείμενη οικία κατόπιν διάρρηξής της. Αξίζει να σημειωθεί πως οι συγκεκριμένοι αλλοδαποί, έχουν κατηγορηθεί και φυλακιστεί πολλάκις στο παρελθόν για κλοπές και πρόσφατα είχαν αποφυλακιστεί.
Άπαντες οι ανωτέρω συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Παρά την έλλειψη προσωπικού και το πλήθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής, οι συνάδελφοι επέδειξαν για άλλη μία φορά επαγγελματισμό, ζήλο και αυταπάρνηση, αποδεικνύοντας περίτρανα πως η Ελληνική Αστυνομία είναι δίπλα στον πολίτη για την ασφάλειά του.
Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και είμαστε σίγουροι ότι οι επιτυχίες τους θα συνεχιστούν.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ         ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΠΑΡΑΣ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια