Ρόδος: Η Ελένη Καραγιάννη μιλά με πικρία για το ατύχημά της


Η Ελένη Καραγιάννη, η 42χρονη αθλήτρια, υπάλληλος του Κτηματολογίου Ρόδου και υποψήφια δημοτική σύμβουλος, θύμα τροχαίου ατυχήματος με εγκατάλειψη την περασμένη Παρασκευή,
ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Facebook το ακόλουθο σχόλιο:


«Έχουν περάσει τρεις μέρες από το τροχαίο μου με ποδήλατο και την εγκατάλειψη μου από τον οδηγό του ενοικιαζόμενου οχήματος και του οδηγού ταξί που συνεπλάκη. Δεν εμφανίσθηκαν ούτε από τους επαγγελματικούς τους κλάδους κάποιοι να πουν τι έγινε. Κι αρχίζω να θυμάμαι στον προεκλογικό μου αγώνα στις δημοτικές εκλογές 2019 ότι είχα προσεγγίσει με ειλικρίνεια παρά πολλούς οδηγούς ταξί σε διάφορες πιάτσες, στο Μανδράκι της Ροδου, στο Φαληράκι, στο Αεροδρόμιο και τους μοίρασα την κάρτα μου ένα προς ένα. Μίλησα στον καθένα ξεχωριστά για τα προβλήματα του κλάδου τους. Δεν κατάφερα να εκλεγώ αλλά η γνώση έγινε μετάγνωση μέσα από τη διαδικασία και περιμένω από αυτούς τους ανθρωπους να μιλήσουν, να πουν τι ξέρουν. Δεν αφορά μόνο εμένα αφορά όλους.
Αυτό που με τρομάζει είναι η ανοχή και η συγκάλυψη. Έχουμε γίνει Γκόθαμ Σίτυ. Το τροχαίο μου δεν έγινε σε κανένα ερημικό σημείο. Ήμουν περίπου 40 λεπτά αιμόφυρτη κάτω χωρίς κανέναν να ενδιαφερθεί. Κανείς δεν ξέρει καμία κάμερα δεν έδειξε κανείς… Στο σημείο υπάρχουν δεκάδες τουριστικα μαγαζιά πλήθος κόσμου να πηγαινοέρχεται. Κι εγώ πεσμένη μέσα στα αίματα με το ποδήλατό μου και να μην νοιάζεται κανείς. Αυτοί είμαστε. Λυπάμαι πολύ για την παιδεία αυτού του τόπου. Πεταμένα λεφτά».


πηγή: dimokratiki.gr