Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι εκδηλώσεις για την 2η εβδομάδα δράσης του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος ΙΡΑ στην Σάμο

Πολλές εκδηλώσεις με γνώμονα την προσφορά και την αλληλεγγύη


           Με υπέροχες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκε η 2η εβδομάδα δράσης του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος ΙΡΑ στην Σάμο.
Για ακόμα μια χρονιά η Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ Σάμου, πραγματοποίησε διάφορες δράσεις με τα μέλη, μαζί με τις οικογένειες τους και ανέδειξε ταυτόχρονα στην τοπική κοινωνία την προσφορά, το φιλανθρωπικό έργο και τις εκδηλώσεις αλληλεγγύης σε επίπεδο SERVO PERAMIKEKO ΙΡΑ.
Στα πλαίσια της εβδομάδας δράσης διοργανώθηκε: 
α) το χορευτικό τμήμα της ΙΡΑ Σάμου άνοιξε τις εκδηλώσεις, για να αναβιώσει το έθιμο του κλήδονα.
...με μια εντυπωσιακή χορευτική παράσταση από το πρώτο εμφανιζόμενο Χορευτικό Τμήμα της ΙΡΑ Σάμου Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών άνοιξαν οι εκδηλώσεις, για να αναβιώσει το έθιμο του κλήδονα και των φωτιών του Άι Γιάννη στην κεντρική πλατεία του Αγίου Κωνσταντίνου Σάμου.
΄΄Με τις φωτιές του Άι Γιαννιού
είδα την ομορφιά σου,
κι είπα να πέσω να καώ
μέσα στην αγκαλιά σου΄΄

β) Εκδηλώσεις της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Σάμου για τον εορτασμό του προστάτη της ΙΡΑ Αποστόλου Παύλου!. 


...στη συνέχεια της Ιεράς πανήγυρης προς τιμή του Προστάτη της Ένωσης μας, «Αποστόλου Παύλου» τα μέλη του Χορευτικού τμήματος της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ παρουσίασαν με νησιώτικη μουσική χορούς Αιγαιοπελαγίτικους και κρητικούς!
...H Τοπική Διοίκηση Σάμου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, πραγματοποίησε αρτοκλασία και συμμετείχε στην περιφορά της εικόνας προς τιμή του Προστάτη της Ένωσης μας, «Αποστόλου Παύλου» στον Ιερό Ναό του Αγίου Αποστόλου Παύλου, που βρίσκεται στο Ηραίον Σάμου.
...Στη συνέχεια της Ιεράς πανήγυρης τα μέλη του Χορευτικού τμήματος της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ παρουσίασαν με νησιώτικη μουσική χορούς Αιγαιοπελαγίτικους και κρητικούς! ενθουσίασαν τους εκατοντάδες θεατές και Χειροκροτήθηκαν Θερμά από το Σαμιακό κοινό και τους επισκέπτες του νησιού.

γ) ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ ποδοσφαιρικός αγώνας για φιλανθρωπικό σκοπό.
ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ ποδοσφαιρικός αγώνας για φιλανθρωπικό σκοπό
...Οι θεμελιώδεις αξίες της προσφοράς και της συμμετοχής αποτελούν βασικές αρχές της (ΙΡΑ) ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ.
Σε συνεργασία με φορείς, αρχές, οργανισμούς, συλλόγους, οργανώσεις, η Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ συμμετέχοντας σε διάφορες δράσεις και πολλές φορές με τη στήριξη των μελών και φίλων, να διατηρήσουν την κοινωνική ευθύνη, έχοντας σαν προτεραιότητα τον συνάνθρωπο. 
Η δυνατότητα συνεισφοράς στην προσπάθεια για μια καλύτερη μελλοντική κοινωνία μέσω διαφόρων δράσεων επικεντρώνονται στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στα πολιτιστικά - αθλητικά και τα μέλη που την στηρίζουν και συνδυάζουν την δραστηριότητα με την αξία της προσφοράς.
Απόδειξη των παραπάνω, τα μέλη και οι φίλοι της Τ.Δ ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ για ακόμα μια φορά, στέκονται αρωγοί, στην αξιόλογη πρωτοβουλία των μελών Τ.Δ ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ, για την διοργάνωση φιλανθρωπικού αγώνα που έλαβε χώρα στις 06/07/2019, ώρα 7:οομμ στο Δημοτικό Γήπεδο Μυτιληνιών, με τους διαιτητές του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΣΑΜΟΥ, με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας για φτωχές και άπορες οικογένειες.
‘Servo per amikeco’
‘Υπηρετώ δια της φιλίας’

ο πρόεδρος                         ο γενικός γραμματέας
Αβραμίδης Γεώργιος                   Σακερλής Γεώργιος
-------------------------------------------

----------











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια