Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ξεκίνησαν οι αντιδράσεις πρώην υπουργών για τους VIP αστυνομικούς


Πριν ακόμη στεγνώσει το μελάνι πάνω στη διαταγή που εξέδωσε το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για την αποδέσμευση δεκάδων αστυνομικών που ανήκουν στην υπηρεσία φύλαξης
υψηλών προσώπων, ξεκίνησαν οι αντιδράσεις από πρώην υπουργούς.
Ο ένας διετέλεσε υπουργός σε κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και οι δηλώσεις τους κατά διαστήματα έχουν προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, ενώ μια φράση του στην έναρξη της οικονομικής κρίσης στη χώρα, είχε γίνει σλόγκαν στα χείλη των πολιτών καθώς είχε προκαλέσει την αντίδραση μεγάλης μερίδας της κοινωνίας.
Ο συγκεκριμένος πρώην υπουργός, αρνήθηκε να αποδεσμεύσει δύο από τους έξι συνολικά αστυνομικούς που είχε στην διάθεσή του, καθώς και να επιστρέψει το αυτοκίνητο που του είχε παραχωρηθεί, όπως ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες, «ας έρθει ο Χρυσοχοΐδης να μου τα ζητήσει».
Στη δεύτερη περίπτωση που αφορά πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, που έχει άριστη γνώση του συγκεκριμένου εγχειρήματος, μιας και ο ίδιος είχε επιχειρήσει κάποτε να συμμαζέψει την κατάσταση στην υπηρεσία φύλαξης υψηλών προσώπων και του ζητήθηκε να αποδεσμεύσει 10 από τους 12 αστυνομικούς που έχει στη διάθεσή του.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες, όχι μόνο δεν αποδέχτηκε με σύνεση την απόφαση, αλλά εμφανώς εκνευρισμένος ζήτησε να πάρουν και τους άλλους δύο αστυνομικούς!





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια