Η Spartan Security εκπαιδεύει του συνεργάτες της για τα εξειδικευμένα προϊόντα


Με μεγάλη επιτυχία η Spartan Security σε συνεργασία με την EBS διεξήγαγε τεχνική ημερίδα με τίτλο: «Η Spartan Security εκπαιδεύει του συνεργάτες της για τα εξειδικευμένα προϊόντα και
συστήματα EBS» Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Athenian Callirrhoe Exclusive Hotel στις 3 Ιουλίου, με εισηγητές τους κυρίους S. Suster (Expo Sales Manager) και W .Garwacki (Technical Manager), εκπροσώπους της EBS, που παρουσίασαν τις πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα της ηλεκτρονικής ασφάλειας.
Τα Workshops απαρτίζονταν από 5 ομάδες των 30 συμμετεχόντων και το κάθε ένα είχε διάρκεια 2 ώρες. Kατά το διάστημα της παρουσίασης επιδείχθηκαν στην ελληνική γλώσσα τεχνικές προγραμματισμού και ρύθμισης των κεντρικών μονάδων του συστήματος συναγερμού Callisto, ενώ παράλληλα αναλύθηκαν οι δυνατότητες και οι διαφοροποιήσεις τους από ό,τι μέχρι σήμερα παρέχεται στην ελληνική αγορά για την ηλεκτρονική κάλυψη, σε χώρους μικρού και μεσαίου μεγέθους.
Η τεχνική ημερίδα απευθυνόταν αποκλειστικά σε πιστοποιημένους εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας συνεργατών της Spartan Security, που ήδη είναι σε θέση να εγκαταστήσουν και να θέσουν σε εφαρμογή κάθε εμπορικό σύστημα ασφαλείας που διατίθεται στην αγορά. Στον χώρο παρουσίασης υπήρχαν προγραμματισμένες μονάδες συνδεδεμένες με ανιχνευτές και Smart Phones με αντίστοιχη απομακρυσμένη εφαρμογή προγραμματισμού και ελέγχου, όπου κάθε παριστάμενος μπορούσε να πειραματιστεί και να εξασκηθεί στην λειτουργία τους, με την ενθάρρυνση εξειδικευμένων τεχνικών της Spartan Security Στους συμμετέχοντες δόθηκαν πιστοποιητικά παρακολούθησης, κατόπιν συμπλήρωσης σχετικού ερωτηματολογίου με τεχνικά θέματα που προέκυψαν από την παρουσίαση, έτσι ώστε να υπάρξει πλήρης αφομοίωση των πληροφοριών που δόθηκαν.
Στο τέλος της ημερίδας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Spartan Security κύριος Μπάμπης Καραμπάτσος απέστειλε χαιρετισμό και πρόσφερε σε όλους δώρο μια προγραμματισμένη συσκευή GPRS LX 20 G-5C της EBS τελευταίας γενιάς, ώστε να έχουν μια πρώτη γνωριμία με τα προϊόντα της EBS, την οποία η Spartan Security εκπροσωπεί ως επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα. Βασική πεποίθηση της Spartan Security είναι πως, στις μέρες μας, καθίσταται απαραίτητη προϋπόθεση η αναπτυξιακή πορεία μιας επιχείρησης ασφαλείας, να είναι άμεσα συνδεδεμένη με τις τεχνολογικές εξελίξεις και κατά συνέπεια την εκπαίδευση και την πληροφόρηση.
Προς την κατεύθυνση αυτή η Spartan Security επιδιώκει να συνεχίσει με αμείωτο ενδιαφέρον την έρευνα, την ανάπτυξη αλλά και την ενημέρωση των νέων τεχνολογιών προς όλους τους συνεργάτες της για ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας υψηλού επιπέδου.