Ο Κουφοντίνας στοχοποιεί πολιτικούς κι επιχειρηματίες


Πολιτικούς κι επιχειρηματίες στοχοποιεί με όσα αναφέρει σε δήλωση του ο Δημήτρης Κουφοντίνας, λίγες ώρες μετά την τρίτη άρνηση των δικαστών να του χορηγηθεί άδεια απο τις Φυλακές. Ο
καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια εκτελεστής της "17", κάνει λόγο για υποκινούμενη απο πολιτικά και οικονομικά κέντρα απόφαση των δικαστών, βάζοντας τους έτσι εμμέσως πλην σαφώς στο "στόχαστρο".
Η δήλωση του Δημήτρη Κουφοντίνα
« Όπως αναμενόταν, οι δικαστές του Βόλου έπιασαν ξανά το δικό τους αυταρχικό και αυθαίρετο νήμα, ακριβώς από εκεί που το είχαν αφήσει στο προηγούμενο βούλευμα τους. Σα να μην είχε μεσολαβήσει τίποτα, σαν να μην έφτασε να το αναιρέσει ο Άρειος Πάγος ως αντιφατικό και νομικά εσφαλμένο, επιμένουν ξανά με τον ίδιο αντιφατικό τρόπο, με τις ίδιες διαστρεβλώσεις της αλήθειας, με την ίδια στυγνή λογική της αλαζονικής εξουσίας τους , με τα ίδια ξανά φρονηματικά επιχειρήματα (παρότι διακηρύσσουν την ίδια στιγμή τον σεβασμό στην ελευθερία της σκέψης), την ίδια απαίτηση για ιδεολογική μεταστροφή (παρότι διακηρύσσουν το δικαίωμα στις πεποιθήσεις ) την ίδια ξανά δόλια απαίτηση για δήλωση μετάνοιας .
Οι δικαστές του Βόλου δεν θα μπορούσαν να αγνοούν τόσο επιδεικτικά τον ίδιο τον Άρειο Πάγο, αν δεν είχαν την άμεση στήριξη , από τις ισχυρές πολιτικά και οικονομικά οικογένειες και την τρομουστερία των μέσων ενημέρωσης που αυτές αποκλειστικά ελέγχουν, αν δεν εκδηλωνόταν όλο και πιο ανοιχτά και απροκάλυπτα φασιστικά εκείνο το αόρατο χέρι που συντονίζει όλη αυτή τη σκοταδιστική μεθόδευση των τελευταίων μηνών.
Η απόφαση τους αυτή δικαιώνει άλλη μια φορά όσους μιλούν για ταξική και διατεταγμένη δικαιοσύνη .
Δημήτρης Κουφοντίνας
Κασσαβέτεια , 6/7/2019»https://www.ant1news.gr