Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι προγραμματικές δηλώσεις μπλοκάρουν τις κρίσεις, τί θα γίνει και πότε - Χρυσοχοΐδης: "Δεν θα υπογράψει κανένα χαρτί...."


Η καταλυτική απόφαση που ουσιαστικά εξώθησε τον κ. Ανδρικόπουλο σε παραίτηση, ήταν η ρητή εντολή του Χρυσοχοΐδη προς όλους τους αξιωματικούς, επιτελικού και
μη, να μην στείλουν προς υπογραφή κανένα έγγραφο στο γραφείο του κ. αρχηγού για υπογραφή, καθιστώντας τον έτσι πουκάμισο αδειανό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, ήδη σήμερα θ' αναζητηθεί νομική φόρμουλα για την τοποθέτηση του κ. Καραμαλάκη στη θέση του αρχηγού, δεδομένου ότι δεν μπορεί να γίνει σύγκληση του ΚΥΣΕΑ μέχρι και την ψήφο εμπιστοσύνης, που ως τελική ημέρα ψηφοφορίας έχει προσδιοριστεί η 22α Ιουλίου.

Στο πλαίσιο αυτό δεν μπορούν να ξεκινήσουν άμεσα οι κρίσεις, εκτός και αν βρεθεί το παραθυράκι και για την τοποθέτηση του νέου αρχηγού και για τη σύγκληση των συμβουλίων κρίσεων. Οι πληροφορίες σημειώνουν ότι εξακολουθεί να διατηρείται σταθερό το ζήτημα παραμονής ενός μόνο από τους υφιστάμενους αντιστράτηγους, οψέποτε κι αν γίνουν. Τώρα, ή στο τέλος του μήνα.

Αν δεν ξεπεραστεί το όποιο νομικό κώλυμμα, ο κ. Καραμαλάκης θα ασκεί καθήκοντα αντικατάσταση του κ. αρχηγού που βρίσκεται σε προφανές κώλυμμα και οι κρίσεις δεν θα γίνουν στον παρόντα χρόνο, αλλά μετά την ψήφο εμπιστοσύνης.

Πρόθεση όλων όμως είναι, να γίνει τώρα ότι είναι να γίνει βάσει το προτεραίου σχεδιασμού.


του Γιώργου Καραϊβάζ







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια