Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καλαφάτης Σταύρος: Διαχρονικά και όχι προεκλογικα δίπλα στους πυροσβέστες σχέση εμπιστοσύνης


Λάβαμε το παρακάτω κείμενο: 2017 Καλαφάτης επίσκεψη στην διοίκηση της πυροσβεστικής στην εμακ και στα καναντερ της πυροσβεστικής. Στην προ μηνών επισήμανση των κινδύνων από τη
μείωση των πυροσβεστών της Θεσσαλονίκης κατά 95 άνδρες, η ηγεσία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απαντά με απόφαση-“φωτιά” για περαιτέρω μείωση του προσωπικού κατά 99 άτομα! Το 2017 η Θεσσαλονίκη θα έχει 266 πυροσβέστες, ενώ οι ανάγκες είναι τριπλάσιες.»
Τα παραπάνω υπογραμμίζει ο Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Σταύρος Καλαφάτης, ο οποίος κατέθεσε νέα ερώτηση στη Βουλή με αποδέκτη τον υπουργό Εσωτερικών, ζητώντας την ανάκληση της απόφασης και, αντιθέτως, την ενίσχυση του Πυροσβεστικού Σώματος στη Θεσσαλονίκη.
20/7/2018 
Την υποστήριξη του ιδίου και της Νέας Δημοκρατίας συνολικά στον καθημερινό αγώνα των πυροσβεστών, ιδιαίτερα στις δύσκολες συνθήκες του καλοκαιριού, εξέφρασε ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης, που επισκέφθηκε νωρίτερα σήμερα εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στη Θεσσαλονίκη.
Ακολούθως, συνοδευόμενος από το Γραμματέα Ε.Κ.Ο. Πυροσβεστών Βορείου Ελλάδος της Ν.Δ. Χαράλαμπο Παπαδόπουλο, επισκέφθηκε την 113 Πτέρυγα Μάχης και την 83η Μοίρα Πυροσβεστικών Αεροπλάνων (2η ΕΜΑΚ), συζήτησε με το διοικητή Σιμίτση Δημήτριο
5/6/19
Τους άνδρες και τις γυναίκες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας επισκέφθηκε σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, ο Σταύρος Καλαφάτης,βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, και συναντήθηκε με τον Επιχειρησιακό Συντονιστή Βορείου Ελλάδος, με τον Περιφερειακό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας και τον Διοικητή της ΠΥ Νομού Θεσσαλονίκης. Ακολούθως επισκέφθηκε τη 2η ΕΜΑΚ και της 83η Μοίρα Πυροσβεστικών Αεροπλάνων, όπου συνομίλησε με τα στελέχη.


















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια