Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τέσσερις συλλήψεις για διακίνηση χασίς


Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιείτο στην εισαγωγή από την Αλβανία στη Χώρα μας
μεγάλων ποσοτήτων  ναρκωτικών ουσιών, καθώς και στην αποθήκευση και περαιτέρω διακίνηση αυτών σε διάφορες περιοχές της Αττικής.
Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν χθες (11-7-2019), στην Κυψέλη και στα Πατήσια, τέσσερα (4) μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, 37χρονος ημεδαπός και τρεις αλλοδαποί ηλικίας 28,41 και 44 ετών, καθώς και δύο (2) αλλοδαποί ηλικίας 27 ετών αμφότεροι, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Πιο αναλυτικά, μετά από ενδελεχή αστυνομική έρευνα για τη δράση του ανωτέρω εγκληματικού κυκλώματος, κατάλληλη αξιοποίηση και διασταύρωση στοιχείων, δημιουργία «προφίλ» των εμπλεκομένων και πολυήμερη επιτήρηση των ενεργειών τους, πιστοποιήθηκε ο ρόλος των μελών του και αποκαλύφθηκαν οι χώροι αποθήκευσης των ναρκωτικών ουσιών.

Σε ενεργηθείσες έρευνες σε οικίες και χώρους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
Ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους -84- κιλών και -411- γραμμαρίων
Δενδρύλλιο κάνναβης
Το χρηματικό ποσό των -6.245- ευρώ
Το χρηματικό ποσό των -400- Λεκ Αλβανίας
Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο
Μία (1) μοτοσυκλέτα
Ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
Έξι (6) συσκευές κινητής τηλεφωνίας

Από τη μεθοδολογία και το εύρος δράσης, υπολογιζομένων και των κατασχεθεισών ποσοτήτων κάνναβης, εκτιμάται ότι τα παράνομα κέρδη του κυκλώματος υπερβαίνουν τις -180.000- ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια