Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι "Καγκελάριοι" αναλαμβάνουν την ευθύνη για επιθέσεις στα ΜΑΤ


Αναδημοσιεύουμε από το Indymedia: Στις 25 Ιουνίου ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος, αν δεν σταματούσε στην καρδιά του η σφαίρα του μπάτσου Κορκονέα, θα γινόταν 26 χρόνων. Την ίδια μέρα
μπάτσοι όλων των ειδών μπουκάρουν στην Ε' πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού και επιλεκτικά ανοίγουν κελιά μεταναστών, τους γδυνουν τους αλυσοδένουν και εν συνεχεία τους χτυπούν βρίζοντας τους ρατσιστικά.
Εμείς απ'την πλευρά μας ως αλληλέγγυοι προς στους έγκλειστους αλλά και γεμάτοι μίσος για τα ένστολα σκουπίδια του κράτους, δεν γινόταν να αφήσουμε κατι τέτοιο αναπάντητο. Γι'αυτό, οπλισμένοι με αρκετά λίτρα βενζίνης εξαπολύσαμε μπαράζ επιθέσεων στις δυνάμεις καταστολής στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων.
Συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τις επιθέσεις: στο υπουργείο πολιτισμού, της διμοιρίας που φυλάει τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ αλλά και της διμοιρίας επί της οδού Πατησίων, για το διάστημα 26 Ιουνίου έως και τα ξημερώματα της 1ης Ιουλίου.
Θέλαμε έτσι να τους επιστρέψουμε έστω και το ελάχιστο από τη βία που οι ίδιοι ασκούν καθημερινά, είτε πρόκειται για έγκλειστους, είτε για 15χρονα παιδιά στα Εξάρχεια.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΌΣΟΥΣ ΕΊΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΆ
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ ΤΟ ΌΠΛΟ ΜΑΣ


Μπαχαλάκιδες / Καγκελάριοι






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια