Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιατί να μην έχουν όλοι την ίδια αντιμετώπιση; - κείμενο αστυνομικού


Παραθέτουμε κείμενο αναγνώστη: Αγαπητό bloko, πολύς ντόρος γίνεται για την προαγωγή πτυχιούχων Ανθ/νων μετρά την ψήφιση του νέου προεδρικού διατάγματος. Το ότι η ψήφιση του έγινε
εσπευσμένα μεσούσες της προεκλογικής περιόδου εγείρει ερωτήματα. Προφανώς οι κυβερνώντες ήθελαν να βολέψουν ημέτερους και να αποκομίσουν πολιτικά ωφελεί ενόψει των επερχόμενων εκλογών.
Από την άλλη όμως ας είναι, δεν είναι μεμπτό κάποιος οποίος αξιοκρατικά πηρέ κάποιο πτυχίο (έστω και ιχθυοκαλλιέργειας) να αμείβεται ηθικά και οικονομικά για τον κόπο του. Μπορεί η γνώση που απέκτησε να μην είναι σε συνάφεια με το αντικείμενο της εργασίας του, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι η απόκτηση ενός πτυχίου προάγει το πνεύμα, αναπτύσσει την κριτική ικανότητα και διευρύνει τους πνευματικούς ορίζοντες. 
Γιατί όμως να μην έχουν την ιδιά αντιμετώπιση και οι Αστυ/κες - Αρχ/κες του σώματος? Γιατί "κατώτεροι" κάτοχοι μεταπτυχιακών, διδακτορικών να μην αμείβονται έστω και ηθικά για την προσπάθεια τους? Γιατί οι "κατώτεροι" πρέπει πάντα να είναι με σκυμμένο το κεφάλι?
Η ΠΟΑΣΥ τι προτίθεται να πράξει για τούτο?

Με εκτίμηση,
ένας Αστυνομικός της Δ.Α.Ηλειας.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια