Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στον ΑΔ Αλεξανδρούπολης οι Αξιωματικοί Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης


Ανακοίνωση των Αξιωματικών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Γνωρίζεται ότι την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019,  πραγματοποιήθηκε τακτική συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσής μας
στην Δ.Α Αλεξανδρούπολης και εν συνεχεία, σύσσωμα τα μέλη του Δ.Σ πραγματοποίησαν εθιμοτυπική συνάντηση με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξ/πολης, Α/Δ κ. ΚΑΡΤΑΛΗ Παναγιώτη. Κατά την ουσιαστική μας συνάντηση, σε φιλικό κλίμα (καθότι ο κ.Διευθυντής τυγχάνει ταυτόχρονα εκλεγμένος αντιπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας), τέθηκαν τα κυριότερα ζητήματα που απασχολούν την τρέχουσα περίοδο την Ένωση και οι προτεραιότητες στις διεκδικήσεις της σε θεσμικό, υπηρεσιακό και οικονομικό επίπεδο, προς την νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου μας. 
                                Στο πλαίσιο της συνάντησης ενημερωθήκαμε και για τα ειδικότερα ζητήματα που απασχολούν σε τοπικό επίπεδο, το προσωπικό και τις υφιστάμενες υπηρεσίες της Δ.Α. ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ, προκειμένου ως συνδικαλιστικός φορέας να συμβάλλουμε στην ανάδειξη και περαιτέρω επίλυση τους. Σε κάθε περίπτωση διαπιστώθηκε ότι η Δ.Α. Αλεξ/πολης, με την εμπειρία των Αξιωματικών συνδυαστικά με το φιλότιμο και την αυτοθυσία ολόκληρου του αστυνομικού προσωπικού, λειτουργεί υποδειγματικά παρά τα διάφορα σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά όπως είναι το προσφυγικό-μεταναστευτικό, η αντιμετώπιση της διασυνοριακής εγκληματικότητας (ναρκωτικά κλπ), τα θέματα τουριστικού ενδιαφέροντος και η αυξημένη τουριστική κίνηση ειδικά τους θερινούς μήνες λόγω Σαμοθράκης, τα ζητήματα αρμοδιότητάς αστυνόμευσης του αεροδρόμιου «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» και η επίβλεψη του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων που αποτελεί πύλη σύνδεσης με την Τουρκία.
                Από την μεριά του, ολόκληρο το Δ.Σ της ΕΑ.Α.Μ.Θ. εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη της Ένωσης στο έργο της Διεύθυνσης και δεσμεύτηκε σε μια διαρκή σχέση επικοινωνίας, συνεργασίας και αμφίδρομης ανταλλαγής απόψεων με σκοπό τη συνολική, αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων των τοπικών μελών μας στην Αλεξανδρούπολη.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗΣ                       ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια