Ποια συνδικαλιστική αδικία δεν άντεξε αστυνομικός και παρέδωσε το όπλο στο διοικητή του - Ντροπή και όνειδος


Κάποιοι συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ διεκδικούν προνόμια και υπηρεσιακή μεταχείριση ως primus inter pares μεταξύ των συναδέλφων τους; Η απάντηση είναι μάλλον ναι. Και ως έχοντες και
κατέχοντες τη δικλείδα ασφάλειας να βρίσκονται εκ των πραγμάτων πιο κοντά στους επισπεύδοντες των κέντρων αποφάσεων, σε αντίθεση με τους πληβείους, παραγκωνίζουν άλλους για να τύχουν ευμενούς τύχης.

Το bloko.gr αποκαλύπτει με αδιάσειστα στοιχεία κι αποκαλυπτικά έγγραφα τη μεθόδευση που σε καμόια περίπτωση δεν περιποιεί τίτλο τιμής σε συνδικαλιστή που υποτίθεται πως μάχεται για την ισότιμη και δίκαια διοικητική κρίση.

Στο πρώτο έγγραφο με ημερομηνία 28 Ιουλίου παρατίθενται τα ονόματα αστυνομικών που παίρνουν αποσπάσεις για τα νησιά για το επόμενο δίμηνο. Στην πλειοψηφία τους πρόκειται για αστυνομικούς που δεν είχαν αποσπαστεί ποτέ στο παρελθόν κι έτσι για πρώτη φορά θα διεκδικούσαν προς όφελος τους τις όποιες επιπλέον οικονομικές απολαβές συνεπάγεται η οικειοθελής μετακίνηση.

Φευ όμως, την αμέσως επόμενη ημέρα με τροποποιητική διαταγή, δύο από τους αστυνομικούς που μηδέποτε είχαν αποσπαστεί, αντικαταστάθηκαν από γνωστό συνδικαλιστή και τη ... σύζυγο του, οι οποίοι παρεμπιμπτόντως, είχαν ξανακάνει το επικερδές τουρ, μάλιστα και πάλι από κοινού, στη νησιωτική χώρα.

Μπροστά σε αυτή την εξόφθαλμη αδικία, πληροφορίες του bloko.gr σημειώνουν πως ένας αστυνομικός που ακυρώθηκε η απόσπαση του, παρέδωσε το όπλο του στο διοικητή του ως ένδειξη διαμαρτυρίας και αγανάκτησης για το σύνολο του εξουσιαστικού- παραεξουσιαστικού συμπλέγματος.

Ντροπή και όνειδος....


του Γιώργου ΚαραϊβάζΔιαβάστε την αρχική διαταγή
Παρατίθεται και η δεύτερη διαταγή ανάκλησης.