Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο Νίκος Καραδήμας για την τροποποίηση του προυπολογισμού του ΕΤΕΑΕΠ


Ανάρτηση τού Νίκου Καραδήμα: Με έκπληξη διάβασα δυο εκ διαμέτρου αντίθετες ως προς το περιεχομενο στο bloko.gr αναρτήσεις. Η μία της ΕΑΑ που απενδύεται των ιματίων
της, συγχαίροντας  τον υπουργο εργασίας,για την πρωτοβουλία του να υπογράψει το αίτημα για την τροποποίηση του προυπολογισμού του ΕΤΕΑΕΠ.
Φυσικά και αναφέρεται με σθένος στην επιστροφή των καταβληθεισών εισφορών για όσους τις αιτήθηκαν και προέρχονται απο την πρώην χωρ/κή ταμειακά.
Μεχρι πρότεινος η παράταξη ΕΚΑ που κατα πλειοψηφία αποτελεί και το Δ.Σ. της ΕΑΑ αλλά και ομάδες του , στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προέτρεπαν τους συναδελφους για την ζήτηση των εισφορών τους.
Bουτυρο στο ψωμί του Υπουργείου η εξέλιξη αυτη μακροπρόθεσμα συνδυαστικά, με τον τρίτο πυλώνα ασφάλισης.
Λησμονούν όμως να αναφέρουν ότι στη δωδεκαετία επιστρέφονται οι εισφορές αχρεωστήτως σε βάθος πενταετίας....
Δηλαδή κάποιοι χάνουν επτά χρόνια εισφορών και στο τέλος της καριέρας τους δεν θα πάρουν εφάπαξ.
Οι πλέον της 12ετίας ασφαλισμένοι αν αιτηθούν τις εισφορές τους , θα τις λάβουν με την συνταξιοδότησή τους.
Δυστυχώς αρκετές εκατοντάδες συνάδελφοι περιήλθαν απο λανθασμένες συμβουλές σε δεινή θέση και θα μείνουν χωρίς εφάπαξ, αλλά τοτε ποιός θα θυμάται ποιόν.
Σε όλο αυτό το αλισβερίσι και η ομοσπονδία μας η ΠΟΑΣΥ κώφευε στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο την πιό παράδοξη πρωτοβουλία.
Μια άλλη ανάρτηση αντιπροσώπου της ΠΟΑΞΙΑ επιβεβαιώνει τις μεμονωμένες φωνές όλων ημών, που προσπαθήσαμε ολο αυτο το διάστημα να αποτρέψουμε το κακό.
Τα συμπεράσματα δικά σας!!!!





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια