Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τον έπιασε με το πορτοφόλι στο χέρι - Νέα σύλληψη σε ΜΜΜ - Τί ζήτησε ο Διοικητής της Ασφάλειας


Ένα ζευγάρι με τα δύο τους παιδιά έβαλε στο στόχαστρό τους ένας πορτοφολάς από τη Ρουμανία, που τους εντόπισε μέσα σε έναν συρμό. Δεν υπολόγιζε, όμως, στον αστυνομικό του Ληστειών, που
πήγαινε να αναλάβει υπηρεσία στου Φιλοπάππου. Ο "ασφαλίτης" που αρκετές φορές είναι μέλος κλιμακίου της ΥΔΕΖΙ, που ψάχνει τους πορτοφολάδες, αντιλήφθηκε τις κινήσεις του κακοποιού και τα νοήματα, που αντάλλασσε με τον συνεργό του. Με αστραπιαίες κινήσεις, πλησίασε στον πορτοφολά και κατάφερε να του περάσει τις χειροπέδες, την ώρα που είχε ανοίξει το τσαντάκι μέσης του... μπαμπά και έπιανε τον "θησαυρό".
Ο Ρουμάνος έχει συλληφθεί αρκετές φορές στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Νωρίς το μεσημέρι ο Διοικητής της Ασφάλειας κάλεσε στο γραφείο του τον αστυνομικό, που έκανε τη σύλληψή του, τον προϊστάμενό του και τον Τμηματάρχη. Του έδωσε συγχαρητήρια και ζήτησε από τον Τμηματάρχη να συντάξει αναφορά, προκειμένου ο αστυνομικός να λάβει ηθική αμοιβή.

Πληροφορίες του bloko.gr αναφέρουν ότι έχει ζητηθεί οι ομάδες της ΥΔΕΖΙ για τους πορτοφολάδες στα μέσα μαζικής μεταφοράς να επαναδραστηριοποιηθούν.

Μανώλης Ασαριώτης



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια