Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ταξίαρχος ε.α:Κε Υπουργέ Τολμήστε! Επαναφέρετε την κανονικότητα


Δημοσιεύουμε κείμενο αποστράτου αξιωματικού, που μας απέστειλε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του bloko.gr: Διάβασα με εκπληξη την ανακοινωση της πρώην Υπουργού Κας Γεροβασιλη ,περί
αξιολόγησης και αξιοκρατίας. Ειμαι ενας απο τους Αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ που στις έκτακτες κρίσεις, 1 Νοεμβρίου 2018, με αλλους 46 απστρατευτηκα.
Συνταξιουχος, με προσοντα... πλέον ( χωρίς σύνταξη) την αναμένω...., αλλά κατά τα άλλα αξιοπρεπής.  Ας γυρίσουμε λίγο το χρονο προς τα πισω. Οι εκτακτες κρισεις προκληθηκαν γιατί ο τοτε νέος Αρχηγός ( κος Ανδρικοπουλος) ηδη παραιτηθείς ήθελε να διοικήσει με δικούς του Αξιωματικους, που πληρουσαν, όπως προέκυψε συγκεκριμενες προϋποθέσεις, ομοϊδεάτες, συντοπιτες κλπ γι αυτο και προχωρησε σε εκτακτες κρισεις , αφού σε χρονο fast track νομoθετηθηκε το ΠΔ 98/2018. Για την ιστορία αναφερω οτι σε χρονικο διάστημα 2 ωρων το ανωτατο συμβουλιο κρισεων( ο αρχηγος και 2 αντιστρατηγοι) μελετησαν 300 φακελλους Αξιωματικών, τους αξιολογησαν και υπεγραψαν τις αποστρατειες και τις προαγωγες αντίστοιχα.
Για την οικονομία του χρονου δεν θα αναφερθώ σε άλλα στοιχεία τα οποια εκτενώς περιεχονται στις αιτησεις ακυρώσεως του εν λογω ΠΔ ενωπιον του ΣΤΕ τόσο εκ μέρους των αδικηθεντων, οσο και από την ΠΟΑΞΙΑ.   Πιστεύω οτι ειναι ντροπή για τη Πατρίδα μας εν ετη 2019 να κρινονται Ανωτεροι και Ανωτατοι  Αξιωματκοι με αυτον τον τρόπο .
Η διαπλοκή αντικατέστησε την αξιοκρατία, η ιδιοτέλεια την αξιοπρέπεια και φυσικά ,ο Ελληνας πολίτης, απολαμβάνει τις συνέπειες ( απραξία, ανασφάλεια, αδικία).
Κε Υπουργε Κε Χρυσοχοΐδη, ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΞΑΝΑ!!!!!!  επαναφερτε την κανονικότητα ,αποκαταστηστε τις αδικίες, επιβάλλεται αξιοκρατία, δημιουργήστε την νεα αποτελεσματική και δημοκρατική Αστυνομία, αξιοπιηστε ,με σωστες και διαφανείς  διαδικασίες τα στελέχη, έχετε αποδείξει και στο παρελθόν, οτι μπορείτε, κάντε τη διαφορά.
Η Πατρίδα θα σας ευγνωμονεί.

Ταξιαρχος Ε.α (Μcs)Ιατρικη Αθηνών ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΘΑΝΆΣΙΟΣ
Εκτακτως αποατρατευθεις Νοέμβριος 2018




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια