Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τριαντάφυλλος Μαραγγός: Έτοιμος για νέες διακρίσεις ο φρουρός της Αρχιεπισκοπής


Έτοιμος να κάνει για μια ακόμη φορά υπερήφανα τα γαλανόλευκα χρώματα της Ελλάδας, αλλά και τα… μπλε της Αστυνομίας είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του Body Building Τριαντάφυλλος
Μαραγγός. Ο 46χρονος ειδικός φρουρός, ο «αγαθός γίγαντας», όπως τον αποκαλούν πολλοί συνάδελφοί του, υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως και ανάμεσα στα καθήκοντά του είναι η φρούρηση της Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Αυτές τις μέρες προετοιμάζεται πυρετωδώς για να λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που θα γίνει 6-8 Σεπτεμβρίου στο Ναύπλιο, διεκδικώντας την πρώτη θέση στην κατηγορία του και την αναγνώρισή του ως επαγγελματία body builder.
Mετά από δεκάδες διακρίσεις, τόσο σε πανελλήνιο όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, ο Τριαντάφυλλος Μαραγγός προπονείται καθημερινά για να κάνει το όνειρο, πραγματικότητα. Δεν είναι πρωτόγνωρο γι’ αυτόν, είναι τρόπος ζωής. Από τα 18 του θυμάται τον εαυτό του στο γυμναστήριο και από τα 26 διατροφή και προπόνηση επαγγελματικού επιπέδου.
«Ο αγώνας του Ναυπλίου είναι σταθμός για την αγωνιστική μου πορεία», λέει ο ίδιος στο astinomiko.gr. «Κερδίζοντας μια πρώτη θέση αμέσως γίνομαι επαγγελματίας body builder και μπαίνω στην ελίτ των αθλητών που αγωνίζονται ανά τον κόσμο σε επαγγελματικούς αγώνες με κάποιες χρηματικές απολαβές».
Μετά το 2005, όταν κατέκτησε διαδοχικά τον πρώτο Πανελλήνιο τίτλο, τον πρώτο Βαλκανικό και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην κατηγορία “Extreme Body” στους αγώνες που έγιναν στην πόλη Έρφορτ της Γερμανίας, αποφάσισε να αποσυρθεί προσωρινά, για να κάνει οικογένεια. Πατέρας δύο παιδιών πλέον, επανήλθε δριμύτερος στους αγώνες το 2014, κερδίζοντας διαδοχικά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην πατρίδα του, το Βόλο, την δεύτερη θέση στον διαγωνισμό “Mr Universe”, την πρώτη θέση στους Μεσογειακούς Αγώνες και πολλές άλλες διακρίσεις σε υψηλού επιπέδου αγώνες.
Όσο για βοήθεια και συμπαράσταση από την υπηρεσία; Το παράπονό του είναι ότι η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ ποτέ δεν αναγνώρισε τις προσπάθειες και τους κόπους του, πλην μερικών μεμονωμένων στελεχών της. «Μόνο το σωματείο των ειδικών φρουρών και ο πρόεδρος του, Βασίλης Ντούμας, είναι από την πρώτη στιγμή δίπλα μου, αρωγοί σε κάθε μου προσπάθεια. Γνωρίζουν από πρώτο χέρι τι σημαίνει να είσαι παγκόσμιος πρωταθλητής και με τιμούν με τη συμπαράστασή τους. Είμαι και αισθάνομαι κομμάτι τους»
https://astinomiko.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια