Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πρόεδρος ΔΣ ΠΟΣΥΦΥ: Να σταματήσει πλέον η υποκρισία


Αντίδραση για την ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ για την πρόσληψη ειδικών φρουρών από τον πρόεδρο διοικητικού συμβουλίου της ΠΟΣΥΦΥ Σβερωνη Παναγιώτη: Με έκπληξη διάβασα σήμερα την
ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ αλλά και την ομιλία του βουλευτή του σύριζα κυρίου Ραγκουση στην βουλή που μιλάνε για οπισθοδρομηση της αστυνομίας με την πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ 1500 ειδικών φρουρών.
Θα είμαι σκληρός και δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλο μου, λοιπόν κύριοι συνδικαλιστές της ποασυ είκοσι χρόνια πίσω δεν φέρνει το σώμα η πρόσληψη ειδικών φρουρών και Συνοριακών αστυνομικών αλλά ΕΣΕΙΣ που κάθε μέρα διχάζεται το σώμα.
ΕΣΕΙΣ που όλα αυτά τα χρόνια φέρατε συναδέλφους που δουλεύανε στο ίδιο περιπολικό και στην ίδια μηχανή να μην μιλιούνται μεταξύ τους.
ΕΣΕΙΣ που δίνατε εντολές μέσω του τύπου εν είδει εισαγγελέα σε πολίτες να μην σταματούν σε ελέγχους Συνοριακών αστυνομικών.
ΕΣΕΙΣ κύριοι συνδικαλιστές που φωναζατε έξω από πολιτικά κόμματα ότι είστε στο σπίτι σας.
ΕΣΕΙΣ κύριοι της ποασυ "συμφωνήσατε" τους ειδικούς φρουρούς και τους συνοριακους φυλακες να τους εντάξουν μισθολογικα σε Τρίτη κατηγορία σαν αποπαιδα, όταν έχουν τις ίδιες αρμοδιότητες και καθήκοντα με τους μη ανακριτικους υπαλλήλους τους δικούς σας.
ΕΣΕΙΣ κύριοι της ποασυ έναν υπαστυνομο προερχόμενο από ειδικό φρουρό ή συνοριακό φύλακα επιτρέψατε να βρίσκεται στην Γ κατηγορία προσωπικού και ένα αρχιφυλακα μη παραγωγικό πριν της πανελλήνιες εξετάσεις στην Β κατηγορία.
Θα μπορούσα να γράφω ώρες αλλά θα σταματήσω εδώ, θέλω μόνο να απευθυνθώ σε όλους τους αστυνομικούς της χώρας ανεξαρτήτου τρόπου πρόσληψης να είναι ενωμένοι να πετάξουν από τον συνδικαλισμό ανθρώπους που ο μόνος σκοπός τους είναι η προσωπική προβολή και ανέλιξη σε κάποιο πολιτικό κόμμα.
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΛΈΟΝ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!!!!
Παναγιώτης Σβερώνης

Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου ΠΟΣΥΦΥ




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια