Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τί υποσχέθηκε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στους Αστυνομικούς της Λέσβου


Ανακοίνωση τής Ένωσης Λέσβου: Κατά  την ολιγόωρη επίσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κου Χρυσοχοΐδη στη Μυτιλήνη (13/07/2019)  προκειμένου να λάβει γνώση  για το
δυσανάλογο βάρος που έχει επωμιστεί το νησί και οι εμπλεκόμενες Υπηρεσίες,λόγω του μεταναστευτικού και να συναντηθεί με τους τοπικούς φορείς πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λέσβου.Παρά το βεβαρυμένο πρόγραμμμα λόγω της σύντομης επίσκεψης, ο κος Υπουργός συναντήθηκε με την Ένωσή μας προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το αστυνομικό προσωπικό της Δ.Α. Λέσβου,δείχνοντας έτσι την αναγνώριση του έργου που επιτελούν όλοι οι συνάδελφοί μας τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και πανελλαδικά.
Κατά τη διάρκεια της συναντησης ο κος Υπουργός ενημερώθηκε για τα προβλήματα που ταλανίζουν τις Αστυνομικές Υπηρεσιές της Δ.Α Λέσβου και τα οποία παραμένουν άλυτα,δυσχαιρένοντας έτσι το έργο των συναδέλφων μας στην κοινωνία και στην πατρίδα μας.Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν και τα αίτια που οδήγησαν σε δυσλειτουργία τις περισσότερες Υπηρεσίες της Διευθύνσεώς μας.
 Ο κος Υπουργός αφού μας άκουσε με προσοχή,μας ενημέρωσε ότι είναι ήδη γνωστής των περισσοτέρων προβλημάτων και θα κάνει το καλύτερο δυνατό προκειμένου να επιλυθούν το ταχύτερο  και να συνεχίσουμε απρόσκοπτοι το έργο μας.
 Η Ένωσή μας εύχεται στον κο Υπουργό καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που ανέλαβε να επαναφέρει την ΕΛ.ΑΣ.  από το τέλμα στο οποίο είχε περιέλθει τελευταία και να θωρακίσει το Αστυνομικό προσωπικό στο δύσκολο έργο που έχει απέναντι στην κοινωνία και τους πολίτες.
 Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νόμου Λέσβου ευχαριστεί τον Πρόεδρο της Π.Ο.ΑΣ.Υ κο  κο Γερακαράκο για την  παρέμβασή του, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η συνάντηση.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο  Πρόεδρος                                                           Ο   Γεν. Γραμματέας


                ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος                                            ΦΤΕΡΓΙΩΤΗΣ Αθανάσιος 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια