Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ανοιχτή επιστολή του Μιχάλη Χάλαρη στους συναδέλφους πυροσβέστες


Διαβάστε την επιστολή του υποψήφιου βουλευτή με το Κίνημα Αλλαγή στην Β3 Εκλογική Περιφέρεια Νότιου Τομέα Αθηνών


Αγαπητή συναδέλφισσα,

Αγαπητέ συνάδελφε,

Με την παρούσα επιστολή αποσκοπώ στο να επικοινωνήσω μαζί σου,  προκειμένου να σε ενημερώσω για την υποψηφιότητα μου στη Β3΄ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ  ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ με το Κίνημα Αλλαγής και να σου παρουσιάσω τις απόψεις μου, ζητώντας την υποστήριξη σου,  μιας και μας ενώνει η μεγάλη οικογένεια του Πυροσβεστικού Σώματος.


Όλοι γνωρίζουμε ότι τα τωρινά προβλήματα βρίσκονται σε επίπεδο διαφορετικό από χθες και αποζητούν νέες, σύγχρονες λύσεις. Μία νέα εποχή μπήκε ήδη στη ζωή μας μεταβάλλοντας διαδικασίες, συνήθειες και νοοτροπίες. Πρέπει λοιπόν οι εκπρόσωποι μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο αλλά και η Ελληνική Βουλή να ανταποκρίνονται στις προκλήσεις της νέας εποχής. Χρειάζεται σύγχρονη πολιτική σκέψη και σύγχρονες λειτουργίες. Χρειάζονται τολμηρές κινήσεις και τομές. Χώρος και ρόλος υπάρχει για όλους. Σήμερα είναι επιτακτικό να χαράζουμε πολιτικές που να αντέχουν στο χρόνο και στις μεγάλες ταχύτητες της εποχής μας. Θεωρώ ότι όλοι μας πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και επιδεικνύοντας ωριμότητα και υπευθυνότητα να διατυπώσουμε ολοκληρωμένες προτάσεις ώστε να ξεφύγουμε από τη λογική της καταγγελίας, της στείρας άρνησης και του συνδρόμου του τερματοφύλακα που καλείται να αποκρούσει δυσμενή μέτρα και μόνο.


Στην υλοποίηση των επί μέρους πολιτικών σημαντικό ρόλο έχουν τελικά τα πρόσωπα. Ως εργασιακός χώρος έχουμε πάντα ανάγκη από ικανούς ανθρώπους, που διαθέτουν γνώση, διαχειριστική επάρκεια και ήθος και να γνωρίζουν ότι εκτός από την εξουσία υπάρχει η αξιοπρέπεια, η ιδεολογία, η δύναμη να πιστεύεις, να οραματίζεσαι, να παλεύεις, να ζεις. Η συνέχεια και η ανανέωση επιτυγχάνεται εκεί όπου υπάρχει η ικανότητα των στελεχών να ανταποκρίνονται στα νέα δεδομένα με πρόβλεψη κι όραμα για το αύριο.

Πρέπει να τολμήσουμε. Αυτό ακριβώς πράττω συμμετέχοντας ως υποψήφιος βουλευτής με το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής της παράταξης η οποία μέχρι σήμερα έχει αναδειχθεί στη συνείδηση όλων μας ως η παράταξη που αξίζει να διαχειρίζεται την τύχη μας, αξίζει να μας οδηγήσει στο μέλλον. Η παράταξη μας εκφράζει και συμβολίζει όλες εκείνες τις δυνάμεις που έρχονται από πολύ μακριά και θέλουν να πάνε πολύ μακριά, εκφράζει δυνάμεις που είναι σηματοδοτημένες με ιδέες, με αγώνες, με παραδόσεις, με προσπάθειες, με κατακτήσεις, με ελπίδες


Σε αυτή την προσπάθεια δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια και υποσχέσεις κενές περιεχομένου. Χρειαζόμαστε εξίσου πολιτική βούληση και τεχνοκρατική κατάρτιση. Το να λύσουμε τα προβλήματα, το να καλύψουμε νέες πιο προωθημένες ανάγκες δεν είναι πολυτέλεια, είναι υποχρέωση μας. Η επιτυχία των στόχων αυτών απαιτεί την αρραγή ενότητα όλων μας! Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε μαζί και ο καθένας ξεχωριστά, ότι η απόλυτη ομοιότητα των συνθηκών εργασίας μας δεν επιτρέπει την πολυτέλεια των κομματικών και των προσωπικών σκοπιμοτήτων, που δεν ευνοεί αλλά απεναντίας αποκλείει τις πολιτικές των ατομικών στρατηγικών και των φιλοδοξιών που δε βασίζονται σε αξιόλογες προτάσεις και τεκμηριώσεις νέων μεθόδων επίλυσης των προβλημάτων μας.


Φιλοδοξώ να μην παρακολουθούμε απλά τις εξελίξεις αλλά να τις διαμορφώνουμε.


Για όλα τα παραπάνω ζητώ τη στήριξη σου στις εκλογές.  Κάθε βοήθεια σου θα είναι πολύτιμη!!!


                Συναδελφικά


Μιχάλης Ε. Χάλαρης

Πύραρχος

Δρ Χημικός




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια