Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κύριε Πρωθυπουργέ εμείς θα είμαστε για πάντα στο μνημόνιο; - κείμενο από τους "αναμένοντες"


Διαβάστε κείμενο, που λάβαμε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του bloko.gr: Σχεδόν 9 χρόνια τώρα χωρίς καμιά πρόσληψη Ειδικών Φρουρών, τρεις γενιές δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία και το δικαίωμα
να διαγωνιστούν. Τρεις γενιές που παρά τους δύσκολους καιρούς ξόδεψαν πάρα πολύ χρόνο και πάρα πολλά χρήματα ώστε να μαζέψουν περισσότερα έγγραφα-μόρια και να μπούνε στην ελληνική αστυνομία. 
    Αυτές οι τρεις γενιές λοιπόν (1988/89/90) από το 2016 που έχασαν το δικαίωμα συμμετοχής λόγω του ότι η προηγούμενη κυβέρνηση ήταν κατά του θεσμού τον ειδικών φρουρών, δεν το έβαλαν κάτω. Γίναμε όλοι μια ομάδα, μια δύναμη. Μαζευτήκαμε με ένα κοινό στόχο-όνειρο να μπούμε στην ελληνική αστυνομία και μια κοινή ελπίδα πως η νέα κυβέρνηση θα μας δώσει το δικαίωμα συμμετοχής που δεν είχαμε 9 χρόνια. 
Από ότι φάνηκε με την χθεσινή δημοσίευση τον κριτηρίων τις προκήρυξης τον ειδικών φρουρών το όριο ηλικίας παρέμεινε ακέραιο (28) αυτό μας χαρακτηρίζει αιώνια μνημονιακή γενιά και εσάς μια ακόμα μνημονιακή κυβέρνηση όπου προεκλογικά μας "έταζαν" οι βουλευτές σας αύξηση ορίου ηλικίας λόγο του ότι είναι άδικο για εμάς που περιμέναμε 9 ολόκληρα χρόνια.
Προσδοκούμε και επιμένουμε να διορθώσετε μια κατάφωρη αδικία εις βάρος μας  και αιτούμαστε την άμεση αύξηση ορίου ηλικίας.

Με Εκτίμηση, 
 Οι αναμένοντες του 1988/89/90





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια