Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο «γρίφος» Τσουβάλα: Μια τοποθέτηση που βγάζει... Μάτι


Μια σπαζοκεφαλιά που «βγάζει... Μάτι» έχουν υποχρεωθεί να λύσουν τις τελευταίες ηµέρες οι υποστηρικτές της Νέας ∆ηµοκρατίας και ιδιαίτερα όσοι προέρχονται από τα Σώµατα Ασφαλείας. Ο
γρίφος ακούει στο όνοµα Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ο πρώην αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. που αποπέµφθηκε µεν µετά την τραγωδία στο Μάτι, αλλά ανακοινώθηκε από τη νέα κυβέρνηση ως γενικός γραµµατέας στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
∆ηµοσίως και κατ’ ιδίαν, στελέχη αλλά και απλοί ψηφοφόροι της Νέας ∆ηµοκρατίας αναζητούν το «αφήγηµα» εκείνο που θα µπορούσε να δικαιολογήσει την τοποθέτηση σε αυτήν τη θέση ενός προσώπου που υποδείχθηκε πριν από έναν χρόνο ως ένας εκ των αρνητικών πρωταγωνιστών της πύρινης καταστροφής στην Ανατολική Αττική.
Ο ίδιος ο Κ. Τσουβάλας από τη στιγµή που ανακοινώθηκε για τη θέση του γενικού γραµµατέα (τυπικά ο διορισµός του δεν έχει περάσει σε ΦΕΚ, όπως και για κανέναν άλλον από τους 52 νέους γραµµατείς) έχει αρνηθεί να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο, παρά τις επίµονες προσπάθειες των δηµοσιογράφων αλλά και τις εκκλήσεις των πρώην συναδέλφων του.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια