Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ζητήθηκε παραίτηση Αρχηγού - Τί απάντησε ο κ.Ανδρικόπουλος - Ποιοι ήταν στη σύσκεψη της Κατεχάκη - Τί ζήτησε ο Χρυσοχοΐδης για προσωπικό και ΔΕΛΤΑ


Οι εξελίξεις στη Λεωφόρο Κατεχάκη είναι ραγδαίες τις τελευταίες ώρες, μετά την ανάληψη των καθηκόντων υπουργού από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν στο
bloko.gr πως νωρίς το απόγευμα ο Υπουργός ζήτησε από τον Αριστείδη Ανδρικόπουλο την παραίτησή του, με τον δεύτερο να αρνείται να την υποβάλει.
Λέγεται, μάλιστα, ότι ο κ.Χρυσοχοΐδης ζήτησε την παραίτηση και από άλλους τρεις αντιστράτηγους.
Υπό το βάρος αυτών των γεγονότων ξεκίνησε η σύσκεψη με τους προϊσταμένους των κλάδων, τους γενικούς αστυνομικούς διευθυντές και άλλους ανώτερους και ανώτατους αξιωματικούς του Σώματος.
Σε αυτήν τη σύσκεψη, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του bloko.gr, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ζήτησε να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Λέγεται δε ότι στο τέλος κράτησε τους γενικούς αστυνομικούς διευθυντές, τον προϊστάμενο του προσωπικού και τον Διευθυντή της Άμεσης Δράσης.
Πληροφορίες του bloko.gr αναφέρουν ότι από τον προϊστάμενο του προσωπικού ζήτησε μέσα σε 24 ώρες να του παραδώσει μία λίστα με τον ακριβή αριθμό των αστυνομικών και το πού υπηρετεί ο κάθε ένας από αυτούς.
Από τον Διευθυντή της Άμεσης Δράσης ζήτησε να εκπονήσει ένα σχέδιο για την άμεση ενίσχυση τής Ομάδας ΔΙ.ΑΣ και την επανασύσταση τής Ομάδας ΔΕΛΤΑ.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια