Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αχαΐα: Αρπάζουν φωτιά και σκάνε τα λάστιχα εν κινήσει-Ανησυχία των αστυνομικών για τα οχήματα της ΕΛ.ΑΣ ΒΙΝΤΕΟ


Την άμεση ανάγκη της συντήρησης αλλά και της ανανέωσης του στρόλου των οχημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αχαΐα, επισημαίνει ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Χάρης Τσίτσικας.
Ο κ. Τσίτσικας, υπογραμμίζει οτι η κατάσταση των αστυνομικών οχημάτων στον Νομό είναι σε τραγική κατάσταση και πως χρειάζεται άμεσα ανανέωση της υλικοτεχνικής υποδομής.
"Δεν μπορούμε να περιμένουμε μόνο μέσω ΕΣΠΑ να γίνουν οι διαδικασίες αυτές" επισημαίνει ο κ. Τσίτσικας και αναφέρεται σε περιστατικό στη διάρκεια του οποίου οχημα του τμήματος Μεταγωγών Πατρών και ενώ βρισκόταν εν κινήσει υπέστη βλάβη στο λάστιχο. ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Κ. ΤΣΙΤΣΙΚΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ




Αξίζει να σημειωθεί οτι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι αστυνομικοί στην Αχαΐα είναι πολλά. Στο πρόσφατο παρελθόν υπήρξε περιστατικό με όχημα του Τμήματος Μεγαγωγών που έπιασε φωτιά, ενώ η αστυνομικοί της ΄Αμεσης Δράσης και της Δημόσιας Ασφάλειας πραγματοποιούν εποχούμενες περιπολίες με οχήματα τα οποία έχουν γράψει εκαντοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα στα κοντέρ τους.
Όπως επισημαίνει ο κ. Τσίτσικας γίνονται μεν φιλότιμες προσπάθειες σε τοπικό επίπεδο για την επισκευή του στόλου των οχημάτων της ΕΛ.ΑΣ. πρόκειται όμως για έναν φαύλο κύκλο καθώς σύντομα προκύπτουν νέες βλάβες.

https://tempo24.news




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια