Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πόσους αστυνομικούς θα δικαιούνται υπουργοί, υφυπουργοί και βουλευτές, Πόσοι θα εξοικονομηθούν


Μετά την επιστροφή των 322 ... "αχρεωστήτως" αποσπασθέντων, οι πληροφορίες του bloko.gr σημειώνουν πως επίκειται και μάλιστα άμεσα νέο κύμα μετακίνησης
αστυνομικών από καθήκοντα συνοδών πολιτικών προς τις οργσνικές τους θέσεις.

Ήδη, οι πληροφορίες σημειώνουν ότι επέστρεψαν στο σύνολο τους οι αστυνομικοί που είχαν διατεθεί σε κόμματα όπως για παράδειγμα από το Ποτάμι, ενώ και από κυβερνητικά και μη στελέχη που δεν επανεξελέγησαν, μεταξύ των οποίων και από την πρώην υφυπουργό δημόσιας τάξης κ. Κατερίνα Παπακώστα.

Καλά ενημερωμένες πηγές σημειώνουν πως η απόφαση για τα νέα κυβερνητικά στελέχη και τους βουλευτές που έχουν εκλεγεί,προβλέπει 4 αστυνομικούς για κάθε υπουργό, 2 για κάθε υφυπουργό και 1 για κάθε βουλευτή.

Όπως επισημαίνεται πρόκειται για ρητή και αμετάκλητη απόφαση, μέσα από την οποία αναμένεται να εξοικονομηθούν αρκετές εκατοντάδες αστυνομικοί οι οποίοι επιστρέφουν στις οργανικές τους θέσεις. Ταυτόχρονα, επαναξιολογούνται και οι διαθέσεις προσωπικού σε επιχειρηματίες, δημοσιογράφους κοκ.

Το σχέδιο του κ. Χρυσοχοΐδη κατά πως αναλύεται από τα τελευταία δεδομένα, είναι άμεση εφαρμογή ενός πλάνου επιστράτευσης της ωφέλιμης δύναμης που μέχρι τώρα "χάνονταν" κι εξαϋλώνονταν σε έργα μη συμβατά με την αστυνόμευση και την αντεγκληματική στρατηγική, ώστε να μεταμορφωθεί δραστικά το προφίλ και η εικόνα της ΕΛΑΣ που επιδιώκεται να παρουσιαστεί στο δρόμο και κοντά στον πολίτη.



του Γιώργου Καραϊβάζ




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια