Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έγκλημα στο Αιγάλεω: Ένοχη η κατηγορουμένη για το φόνο του συζύγου της, λέει η εισαγγελέας


Την ενοχή της κατηγορουμένης για τη δολοφονία του συζύγου της την ώρα που κοιμόνταν στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού τους στο Αιγάλεω, ζήτησε σήμερα η εισαγγελέας της έδρας του Μικτού
Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη για τη συγκεκριμένη υπόθεση δολοφονίας, η οποία είχε λάβει χώρα τον Ιούνιο του 2012.
Το έγκλημα είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο, καθώς σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας έλαβε χώρα μέσα στο σπίτι του ζευγαριού και ενώ σε αυτό βρίσκονταν και τα παιδιά τους. Το θύμα δολοφονήθηκε, σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα της υπόθεσης, από την κατηγορουμένη σήμερα σύζυγο του με πιστόλι.
Η κατηγορουμένη φέρεται να πυροβόλησε τον 44χρονο άτυχο άνδρα στο κεφάλι και στη συνέχεια φέρεται να πέταξε το όπλο κάτω από τον καναπέ του σαλονιού. Στη συνέχεια, η γυναίκα, κατά τη δικογραφία, ξάπλωσε στο κρεβάτι του γιου της, παριστάνοντας ότι μόλις είχε ξυπνήσει από το θόρυβο.
Σήμερα, κατά την αγόρευση της στο δικαστήριο η εισαγγελέας τόνισε ότι η κατηγορουμένη είχε προμελετήσει το έγκλημα πολύ καιρό πριν το τελέσει.
Ανέφερε χαρακτηριστικά η εισαγγελική λειτουργός στο δικαστήριο: «Η δολοφόνος είχε προμελετήσει το έγκλημα. Από τον Μάρτιο τον παρακολουθούσε. Σχεδίαζε την εξόντωση του. Όπως κάθε δολοφόνος είχε σχεδιάσει τον τρόπο αλλά κυρίως το μέσο με το οποίο θα πετύχαινε το ανθρωποκτόνο αποτέλεσμα….Από τη μετέπειτα συμπεριφορά της κατηγορουμένης φάνηκε ότι είχε προσχεδιάσει το έγκλημα, και ήταν αμετανόητη. Κατηύθυνε τα περιστατικά με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργήσει αμφιβολίες στον περίγυρό της. Στους συγγενείς για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν είχε αποκαλύψει ότι ο σύζυγός της δολοφονήθηκε από το δικό του όπλο….Η κατηγορούμενη γνώριζε ότι μόνο την ώρα του ύπνου θα μπορούσε να φονεύσει τον σύζυγό της γνώριζε πού είχε το όπλο του με το οποίο ήταν εξοικειωμένη».
Η δίκη συνεχίζεται με τις αγορεύσεις συνηγόρων.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια