Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σοφοκλής Παντικίδης: Βιτρίνες στην αστυνομία



Δημοσιεύουμε κείμενο τού Σοφοκλή ΠαντικίδηΕπαγγελματίες αστυνομικοί είμαστε, γνωρίζουμε τι πρέπει να πράξουμε, συμβάλουμε στην εικόνα και το κύρος της αστυνομίας, στην προστασία των

ατομικών δικαιωμάτων των πολιτών, είμαστε στην πρώτη γραμμή, εκεί στις βιτρίνες που δεν έχουν ούτε νερό ούτε ρεύμα, και η θερμοκρασίες τα μεσημέρια, τους καλοκαιρινούς μήνες στην άσφαλτο αγγίζουν μπορεί και τους 45-50 βαθμούς κελσίου!!!! 

Εκεί στις βιτρίνες είμαστε δύο συνάδελφοί ο ένας για τον άλλον, πότε δεν θα αφήσουμε μόνο τον συνάδελφο!!! Θα εκτελέσουμε το ΣΤΕΚ μαζί, μπορεί να είμαστε κάτω από ήλιο, την βροχή, την ζέστη, το κρύο και μπορεί να ξαποστάσουμε για λίγο μόνο, μπορεί και για λίγα μόνο λεπτά να κληθούμε σε απολογία. Θα συνεχίσουμε όμως πάλι οι δύο μας χωρίς σταματημό ακόμα και ολόκληρο 8ωρο μέχρι την αλλαγή μας!!! 
Εκεί στις βιτρίνες είμαστε και μεις Κύριοι, μην κοιτάτε την βιτρίνα μόνο….στο βάθος είναι η ουσία!!! Όταν πέσει το σκοτάδι δεν υπάρχει βιτρίνα όμως, ούτε φώτα,  ούτε τίποτα, ησυχία μόνο…. Το μόνο που συνεχίζει να υπάρχει είναι οι άνθρωποι, οι συνάδελφοι που συνεχίζουν ακάθεκτοι το έργο τους, με το λαμπερό φωσφορούχο και τον φωτεινό φακό τους!!!! 


Παντικίδης Σοφοκλής
Ανθυπαστυνόμος
Αντιπρόσωπος της Ε.Α. Κεντρικής Μακεδονίας


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια