Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επικίνδυνοι ληστές χρηματαποστολών με καλάσνικοφ στα χέρια του "Ληστειών"


Τις χρηματαποστολές, που έπαιρναν τα μετρητά από εταιρείες, είχαν βάλει στο στόχαστρό τους μέλη σπείρας επικίνδυνων ληστών, που εξάρθρωσε το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας. Τα
στελέχη του πέρασαν χειροπέδες σε τρία μέλη της συμμορίας, υπήκοοι Αλβανίας, ενώ ένα τέταρτο συνελήφθη από στελέχη της Ασφάλειας Κατερίνης στη Λεπτοκαρυά.
Μέχρι τώρα, οι αστυνομικοί έχουν καταφέρει να ταυτοποιήσουν έξι ληστείες σε χρηματαποστολές κυρίως σε καταστήματα κινητής τηλεφωνίας και σούπερ μάρκετ, όπου οι ληστές έμπαιναν υποδυόμενοι τους πελάτες και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή.
Πάντοτε βαριά οπλισμένοι, απειλούσαν πελάτες και υπαλλήλους και έφευγαν με τα κέρδη. Ύστερα από ληστεία με μεγάλη λεία, μάλιστα, ένας από αυτούς έφυγε για τη χώρα του, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.
Πληροφορίες του bloko.gr αναφέρουν ότι οι έρευνες των αστυνομικών δεν έχουν τελειώσει, καθώς θεωρούν δεδομένο ότι έχουν διαπράξει και άλλες, ενώ πιστεύουν ότι ο οπλισμός, που βρήκαν, δεν είναι το σύνολο εκείνου που χρησιμοποιούσαν.
Ο ένας από τους συλληφθέντες είχε αποφυλακιστεί τον περασμένο Νοέμβριο, μετά την καταδίκη του για παρόμοια αδικήματα, ενώ και ακόμα ένας συνεργός του είχε αποφυλακιστεί σχετικά πρόσφατα. Φαίνεται, όμως, ότι και πριν τη φυλάκισή τους πάλι ληστείες σε χρηματαποστολές έκαναν.

Μανώλης Ασαριώτης




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια