Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Υπόθεση Αδαμαντίδη: Τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. για την επίθεση στον τραγουδιστή


Ένα αναφερόμενο «χρέος» της τάξης των 50.000-60.000 περίπου ευρώ προς 56χρονο ιδιοκτήτη νυκτερινού κέντρου στο κέντρο της Αθήνας εμφανίζεται ότι είναι το κίνητρο της επίθεσης προ
διήμερου στην Καλλιθέα του τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη και το οποίο ερευνά η Ασφάλεια Αττικής.
Ο τραγουδιστής φέρεται να είχε συμφωνήσει, προ μερικών μηνών για μια σειρά εμφανίσεων στο νυκτερινό κέντρο του επιχειρηματία, όμως τελικώς λόγω περιορισμένης κίνησης ο χρόνος αυτός συρρικνώθηκε. Σύμφωνα με την αρχική εκδοχή που εξετάζεται ο επιχειρηματίας που είχε προκαταβάλει μεγάλο χρηματικό ποσό στον τραγουδιστή , για να εξασφαλίσει και την μετακίνηση του από άλλο «μαγαζί» στην βόρεια Αθήνα) έκρινε ότι ο τελευταίος είχε πλέον χρέος απέναντι του.
Φέρεται λοιπόν να ζήτησε να αποπληρωθεί το ποσό με την συμμετοχή του γνωστού τραγουδιστή σε καλοκαιρινές συναυλίες. Ωστόσο ο Θέμης Αδαμαντίδης που αμφισβητεί αυτή τη συμφωνία – εκπροσωπείται από τον δικηγόρο κ Αλέξη Κούγια- προχωρά σε καλοκαιρινή περιοδεία με την συνεργασία του επιχειρηματία του νυκτερινού κέντρου στην βόρεια Αττική. Ωστόσο οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ ερευνούν κι άλλες πτυχές της υπόθεσης.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια